POLITICA 10 februarie 2023

2022 a fost „anul primelor ediții” la Valea Mare

de Diana Pantelimon | 1178 vizualizări

Realizarea anului 2022 pentru autoritățile din Valea Mare se leagă de sectorul cultural, de inițiativele care au scos localitatea din anonimat, ne-a spus primarul Bogdan Ștefan Marin. Concluzia ne-a fost împărtășită când am vorbit pe tema campaniei „Aleșii covăsnenilor prezintă: Realizarea anului 2022 și Obiectivul pe 2023”, o inițiativă a ziarului Observatorul de Covasna - CovasnaMedia.ro. 

„Am avut câteva proiecte și investiții în comuna Valea Mare, investiții în infrastructură, educație, sport, dar cel mai tare mă bucură realizările pe plan cultural, realizările pentru sufletul nostru, pentru identitatea noastră, pentru ieșirea noastră din anonimatul ultimilor ani. Și aici avem «Festivalul Vălenilor», «Balul Vălenilor» și «Iluminatul Festiv», toate în primă ediție. De aceea și vreau să-l numim anul primelor ediții. Da, pentru mine reușita anului este «Festivalul Vălenilor»”, a declarat primarul Bogdan Ștefan Marin. 

În ceea ce privește obiectivul principal pe care acesta și-l propune pentru anul 2023, edilul a evidențiat proiectul de apă și canalizare pentru comună.

„Au fost doi ani în care am muncit doar cu proiecte, studii, hârtii, obiectivul principal al anului 2023 este să reușim să avem și câteva șantiere în lucru pe raza comunei noastre, printre care cele mai importante sunt apa și canalizarea. Avem multe de făcut, toate sunt priorități, îmi este destul de greu să aleg care din ele ar fi mai importantă”, a mai adăugat primarul din Valea Mare.

Această știre face parte din campania „Aleșii covăsnenilor prezintă: Realizarea anului 2022 și Obiectivul pe 2023”, lansată de redacția CovasnaMedia și Observatorul de Covasna. În cadrul demersului, am întrebat mai mulți reprezentanți ai autorităților locale care este cea mai mare realizare pentru instituția pe care o conduc înregistrată în 2022 și care este cel mai ambițios obiectiv pentru anul 2023.

Au mai fost publicate până acum materiale în care au răspuns întrebărilor noastre președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándorprimarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu, viceprimarul municipiului Târgu Secuiesc, Szilveszter Szabolcsprimarul din Întorsura Buzăului, Raul Urdăprimarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, primarul din Ozun, Bordás Enikő, primarul din Barcani, Nicolae Pastor, primarul din Micfalău, Demeter Ferenc, și viceprimarul din Vâlcele, Nicolaie Cucu. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.