Abonamente

Abonează-te la Observatorul de Covasna - singurul cotidian de limba română din județul Covasna!

ABONAMENTE
0745041580 (Redacţie) sau la observatorulcv@gmail.com. 

Pentru abonamente contractate și achitate prin virament bancar, datele de plată sunt:

SC Comparty SRL, RO 16072682, cont bancar RO50BTRL01501202H40308XX deschis la Banca Transilvania Sfântu Gheorghe.

De ce să ne susții cu un abonament?

Sunt 17 ani de când apărem necontenit. Am pornit de la un crez și o serie de valori și am reușit să nu ne îndepărtăm de ele, oricât de multe au fost încercările. Ne asumăm și acum, ca și până acum, să scriem responsabil și obiectiv, transmițând exclusiv informații verificate și conforme regulilor deontologice.

Aproape paradoxal, în contextul neajunsurilor unui județ mic și al dificultăților de a menține o echipă agilă și performantă, istoria de 17 ani a Observatorului de Covasna este în sine o poveste de succes, pe care o împărțim cu toți cei ce au înțeles demersul nostru și l-au validat cumpărând un ziar, abonându-se sau citindu-ne online.

În vremuri precum cele pe care le trăim, ziarul este poate singura sursă de informație locală credibilă și verificată pentru sute de oameni, mai ales pentru cei mai în vârstă, până la urmă cei mai vulnerabili dintre noi. Facem eforturi uriașe pentru a ne acoperi costurile și pentru a putea să apărem în continuare. În acest sens, facem apel către voi, cei care beneficiați de munca noastră prin ziarul tipărit sau în mediul online, gratuit, să ne sprijiniți în modul cel mai simplu cu putință: un abonament. El poate fi „donat”, iar beneficiarul său poate fi cineva drag, un membru al familiei, un vecin sau o cunoștință care nu are acces sau cunoștințe de utilizare a mijloacelor moderne de informare.