POLITICA 27 ianuarie 2023

Obiectivele pentru 2023 în Barcani: dispensar medical, creșă, asfalt, canalizare și apă potabilă

de David Leonard Bularca | 756 vizualizări

Dacă anul 2022 a fost „anul școlii” pentru comuna Barcani, în 2023 primarul, Nicolae Pastor, spune că își dorește să modernizeze dispensarul medical din localitate și vrea să vadă începute lucrările pentru o serie de obiective, cum ar fi o creșă și modernizarea anumitor străzi. 

„Reușita de suflet pentru mine este aceea că pe 5 septembrie toți copiii din comună au intrat în școli proaspăt reabilitate. Pentru Primăria Barcani, 2022 a fost anul școlilor. Ne-am dat toată silința să le reabilităm și modernizăm pe toate până la deschiderea noului an școlar. În paralel, am muncit la asfaltări de drumuri, asigurarea apei potabile în două sate și decolmatarea pârâurilor principale din cele trei sate ale comunei Barcani”, a spus, pentru CovasnaMedia și Observatorul de Covasna, Nicolae Pastor.

Obiectivele pentru 2023 sunt și ele mărețe. 

„Pentru 2023, ne propunem reabilitarea și modernizarea dispensarului medical, ordin de începere al lucrărilor la: creșă; asfaltare pe șase străzi; canalizare pe două străzi; apă potabilă pe trei străzi”, ne-a mai transmis primarul din Barcani. 

Această știre face parte din campania „Aleșii covăsnenilor prezintă: Realizarea anului 2022 și Obiectivul anului 2023”, lansată de redacția CovasnaMedia și Observatorul de Covasna. În cadrul demersului, am întrebat mai mulți reprezentanți ai autorităților locale care este cea mai mare realizare a instituției pe care o conduc înregistrată în 2022 și care este cel mai ambițios obiectiv pentru anul 2023. 

Articolele din această serie sunt publicate în fiecare ediție de vineri a ziarului Observatorul de Covasna. Campania se derulează pe parcursul lunilor ianuarie și februarie. 

Au mai fost publicate până acum materiale în care au răspuns întrebărilor noastre președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándorprimarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbuviceprimarul municipiului Târgu Secuiesc, Szilveszter Szabolcsprimarul din Întorsura Buzăului, Raul Urdă, și primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.