POLITICA 6 ianuarie 2023

Primarul din Dobârlău: „Mă mândresc cu faptul că avem în lucru una dintre cele mai moderne săli de sport din țară”

de David Leonard Bularca | 1241 vizualizări

Bogdan Barbu a răspuns întrebărilor din campania: „Aleșii covăsnenilor prezintă: Realizarea anului 2022 și Obiectivul pe 2023”

Este început de an, așa că ajungem, inevitabil, la momentul unui bilanț. Ne uităm în spate și vedem ce am făcut bine sau mai puțin bine în 2022 și ne stabilim obiective pentru 2023. Întrebat de redacția CovasnaMedia și Observatorul de Covasna, primarul din Dobârlău, Bogdan Barbu, ne-a spus că se uită cu bucurie la anul 2022 atunci când se gândește la investițiile atrase în comună, iar în 2023 își dorește să înceapă realizarea și mai multor lucrări. 

„Pentru mine personal, tot ceea ce e legat de investiții înseamnă reușită și totodată o nevoie reală a comunității mele, iar din acest motiv vă spun că toate investițiile atrase în comunitate sunt reușite, începând de la cel mai mic până la cel mai mare proiect, motiv pentru care nu pot să fac un clasament al importanței lor. Mă mândresc cu faptul că avem în lucru una dintre cele mai moderne săli de sport din țară, canalizarea și alimentarea cu apă în două sate, toate școlile în reabilitare, modernizare și extindere, sediul primăriei și grădinița care se apropie cu pași repezi de final. Tot ce sper este să fim sănătoși să le putem duce la capăt și să ne bucurăm împreună de toate aceste realizări”, a spus, pentru redacția noastră, Bogdan Barbu, care este și președintele interimar al Partidului Social-Democrat (PSD) Covasna. 

Pentru 2023, primarul spune că își dorește deschiderea cât mai multor șantiere, prioritate având străzile din satele Mărcuș și Dobârlău. 

Obiectivul meu principal reprezintă începerea de noi șantiere, dar și continuarea celor pe care le avem și astăzi. Unul dintre cele mai importante obiective din anul 2023 este începerea modernizării străzilor din satul Mărcuș și satul Dobârlău, începerea lucrărilor de canalizare și alimentare cu apă a satului Valea Dobârlăului, reabilitarea, modernizarea, extinderea căminului cultural din Dobârlău și, totodată, identificarea unei surse de finanțare pentru alimentarea cu apă și canalizare a satului Lunca Mărcușului. Sunt extrem de conștient de faptul că nimic durabil și de calitate nu vine fără efort și fără sacrificii, însă toate aceste lucruri le uităm atunci când vedem un obiectiv care prinde viață, care e finalizat și funcțional”, a mai spus, în final, Bogdan Barbu. 

Această știre face parte din campania „Aleșii covăsnenilor prezintă: Realizarea anului 2022 și Obiectivul pe 2023”, lansată de redacția CovasnaMedia și Observatorul de Covasna. În cadrul demersului, am întrebat mai mulți reprezentanți ai autorităților locale care este cea mai mare realizare pentru instituția pe care o conduc înregistrată în 2022 și care este cel mai ambițios obiectiv pentru anul 2023. 

Știri din această serie vor fi publicate în fiecare ediție de vineri a ziarului Observatorul de Covasna. Campania se va derula pe parcursul lunilor ianuarie și februarie. 

Găsește AICI alt articol din aceeași serie! 
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.