UCRAINA/UKRAJNA 28 februarie 2022

Un medic din Sfântu Gheorghe oferă consultații gratuite refugiaților ucraineni care ajung în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 3289 vizualizări

Medicul de familie Claudia Bândea din Sfântu Gheorghe va asigura consultații sau servicii medicale gratuite refugiaților ucraineni care vor tranzita sau vor rămâne în județul Covasna, potrivit unui mesaj transmis redacției Observatorul de Covasna.

Asigur consultații medicale/servicii medicale GRATUITE în domeniul Medicinei de Familie (pediatrie +medicină generală adulți) pentru refugiații ucrainieni care tranzitează județul sau rămân temporar/definitiv în zonă, cazați fiind de autorități/localnici și au nevoie de ajutor în acest domeniu!

Asigur intermedierea către alte specialități medicale acolo unde nu pot rezolva patologia la nivelul cabinetului medical de medicina de familie (în asentimentul meu sunt și alți colegi din celelalte ramuri medicale).

Pentru detalii:

Sediul cabinetului- Sfântu  Gheorghe, Str. Crângului 12/9/C/3.

Program cabinet:

Luni și miercuri 11,00-18,00.

Marți, joi și vineri 9,00-16,00.

Program teren (pentru cei care nu se pot deplasa la cabinet din pricina bolilor): câte 2 ore după programul de cabinet, uneori și în weekend uri.

Prezenta adresa de email serviciu valabilă non stop! (dr.bandea.claudia@gmail.com)

Pagină FB Cabinet Bândea Claudia (deschisă în timpul programului de cabinet pentru ajutor și sfaturi medicale de la distanță pe messenger-ul paginii).

Telefon fix cabinet medical pentru programări/întrebări/sfaturi/ajutor valabil doar în timpul programului de cabinet (secretara/asistenta sau chiar eu răspundem la toate apelurile atunci când suntem la cabinet) - 0267-312225

Pentru sfaturi medicale/recomandări/indicații medicale de urgență în afara programului de cabinet/teren: messenger-ul personal al paginii FB Bândea Claudia”, se arată în mesajul transmis redacției, numit „Inima românului este una singură”.

Doctorul, care este în același timp și medic al Batalionul 22 Vânători de Munte „Cireșoaia“ din Sfântu Gheorghe, a fost decorat anul trecut de președintele României, în contextul celebrării Zilei Naționale, cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili. Ceremonia oficială a avut loc în 30 noiembrie, la Palatul Cotroceni.

Distribuie articolul:  
|

UCRAINA/UKRAJNA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.