ACTUALITATE 9 iunie 2024

Posibilă corupere a alegătorilor, în Barcani. Poliția face cercetări

de Covasna Media | 6423 vizualizări

Polițiștii din județul Covasna fac verificări după ce au fost sesizați „privind posibila corupere a alegătorilor” în localitatea covăsneană Barcani, în contextul alegerilor locale și europarlamentare de duminică. 

„Din verificările inițiale ale polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat de 44 de ani, din comuna Barcani, ar fi oferit sume de bani și băuturi alcoolice mai multor persoane din localitate, în calitate de alegători, pentru a-i determina să voteze un anumit candidat”, conform autorităților.

„Aspectele semnalate sunt în curs de verificare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 386, alin.1 Cod Penal. Angajații MAI vor verifica în continuare cu maximă atenție toate sesizările privind producerea unor incidente electorale”, au transmis reprezentanții poliției presei. 

Tot duminică, în județul Covasna au mai avut loc alte două incidente legate de procesul electoral. Acestea s-au înregistrat la Zagon și Reci. Detalii, AICI

În cadrul acțiunilor desfășurate în trafic, au fost verificate peste 380 de persoane cu 330 de vehicule, fiind aplicate 54 de amenzi. Aceste verificări în trafic vor continua pe parcursul zilei, anunță poliția. 

Vezi AICI prezența la vot în judeţul Covasna și AICI cum poți vota la alegerile de duminică.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.