ACTUALITATE 26 iunie 2024

70 de animale, evacuate de pompieri dintr-un incendiu, la Araci

de Covasna Media | 1648 vizualizări

Pompierii din județul Covasna au intervenit marți seara, în jurul orei 21:00, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la două adăposturi de animale din Araci, din cauza unui scurtcircuit electric. În jur de 70 de animale au fost salvate. 

„La locul intervenției s-au deplasat douǎ autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe şi o autospecială de stingere din cadrul Pichetului de Pompieri Bod”, a transmis, într-o informare de presă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna. 

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, focul cuprinsese acoperișurile celor două adăposturi și exista posibilitatea ca focul să se extindă la un garaj auto. 

„În urma incendiului au ars în totalitate acoperișurile adăposturilor respective, circa 5.000 kg de plante furaje (fân) depozitate în acestea și au fost evacuate un număr de 70 de animale domestice”, conform ISU Covasna, care a precizat că în urma incendiului nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.