ACTUALITATE 18 iunie 2024

(Update) Accident mortal pe DN11; traficul este blocat

de Daniela Luca | 5488 vizualizări

Update (ora 15:50): IPJ Brașov a transmis, la solicitarea CovasnaMedia.ro că în accident au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism.

„La acest moment circulația rutieră se desfășoară cu restricții pe DN 11, în zona „Popasul Căprioara” ca urmare a producerii unui accident rutier. În incident au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism, iar în urma coliziunii dintre acestea o persoană, conducătorul autoturismului, a decedat”, conform IPJ Brașov. 

Traficul rutier va fi reluat în zonă imediat ce polițiștii vor încheia ancheta de la fața locului.

„La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Știrea inițială:

Circulația rutieră este oprită pe DN11, în Lunca Câlnicului, pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident. Autovehiculele sunt direcționate pe o rută ocolitoare, informează INFOTRAFIC.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN11, localitatea Lunca Câlnicului, județul Brașov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind direcționate pe o rută ocolitoare.

Se estimează reluarea traficului după ora 17:00, arată aceeași sursă.

Revenim cu detalii!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.