STIREA ZILEI 13 octombrie 2021

Achiziție la Întorsura Buzăului: peste 12.000 de lei pentru niște litere

de David Leonard Bularca | 2758 vizualizări

Cum explică autoritățile locale investiția

Odată cu renovarea clădirii în care funcționează Primăria Orașului Întorsura Buzăului, autoritățile locale au achiziționat, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) „Litere luminoase PRIMARIA ORASULUI INTORSURA BUZAULUI - Litere luminoase PRIMARIA ORASULUI + DENUMIREA ORASULUI”, în valoare de 12.375 de lei. Edilul, Raul Urdă, spune că prețul a fost chiar unul bun, în comparație cu alte oferte.

Deși suma achitată de autoritățile din Întorsura Buzăului pentru a achiziționa aceste litere este una destul de mare, primarul, Raul Urdă, spune că în acest preț a fost inclusă, printre altele, și montarea acestora pe clădirea instituției. 

„Este obligatoriu să avem pe fațada Primăriei, să știe cetățeanul care trece prin Întorsura ce clădire este acolo, ce reprezintă acea clădire, iar suma este un sfert față de sumele practicate pe piață. Acele litere au senzor de lumină, au leduri în fiecare literă în parte, sunt din aluminiu pe partea laterală și doar partea din față e transparentă. În acest preț a fost inclus suportul lor și montarea. Numai montarea era 4.000 de lei”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, Raul Urdă.

Primăria Orașului Întorsura Buzăului se află la finalul unei ample lucrări de reabilitare. La finalul acestei luni ar urma să aibă loc inaugurarea noii clădiri a instituției. 

Sursa foto: captură de ecran SEAP și Primăria Orașului Întorsura Buzăului – Facebook

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.