ACTUALITATE Acum 1 zi, 16 ore

(Update) Accident mortal la Moacșa

de Iulia Drăghici - Taraș | 5990 vizualizări

UPDATE: Poliția spune că motociclistul care a decedat a fost cetățean belgian. Accidentul s-a produs din cauza unei depășiri. 

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 72 de ani, cetățean belgian, a condus o motocicletă pe DN 11, dinspre Târgu Secuiesc spre Brașov, iar la kilometrul 42 + 100m, s-a angajat în depășirea unei coloane de vehicule în mișcare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din județul Tulcea. 

Din nefericire, în urma coliziunii, conducătorul motocicletei a decedat. 

De asemenea, șoferul autoturismului și un pasager minor din mașina condusă de acesta au primit îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior, au fost transportați la spital pentru continuarea investigațiilor de specialitate. 

Bărbatul de 61 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Acestuia îi vor fi recoltate și probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna. 

Cercetările continuă într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului rutier.

Momentan (19:00), traficul la locul evenimentului este blocat, până la finalizarea activităților de cercetare.

Știrea inițială: Un motociclist și-a pierdut viața sâmbătă, într-un accident care a avut loc în zona localității Moacșa. Potrivit ISU Covasna, dar și Poliției Române, accidentul s-a produs între un autoturism și motociclist.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16:30. 

În urma accidentului rutier, motociclistul prezenta leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul pe loc și un minor (pasagerul autoturismului), prezentând un traumatism cranio-cerebral, a fost transportat la unitatea spitalicească pentru îngrijiri și investigații suplimentare de către echipajul medical SAJ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Alexandru Marian Rechițean. 

Pompierii au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, iar alături a fost alocat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) cu medic. 

Cum s-a petrecut accidentulConform Centrului Infotrafic al Poliției Române, pe DN 11, în zona localității Moacșa traficul este afectat. 

Se estimează reluarea circulației după ora 18.30. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.