CULTURA 3 decembrie 2012

Teatrul Masca vine la Arcuș

de Monica Vrânceanu | 630 vizualizări

Miercuri va avea loc spectacolul „O scrisoare pierdută” în regia lui Mihai Mălaimare.

Teatrul Masca vine la ArcusPe 5 decembrie, Centrul de Cultură Arcuș le oferă iubitorilor de teatru spectacolul „O scrisoare pierdută”, producție a Teatrului Masca din București, în regia lui Mihai Mălaimare.

Spectacolul, realizat după piesa cu aceeași denumire a lui Ioan Luca Caragiale, a fost conceput pentru a fi jucat în spații neconvenționale, drept pentru care punerea sa în scenă la Arcuș nu va ridica nicio problemă. Prezentată ca „spectacol cu statui vivante”, producția celor de la Teatrul Masca îi va aduce în fața spectatorilor pe actorii George Pupăză,  Sebastian Ghiță, Iulia Dumitru, Alexandru Floroiu, Mădălin Mladinovici, George Ivu, Bogdan Angelescu, Mihai Hurduc, Eugen Fetescu, Antonio Mincă, Andrei Drăgulescu, Răzvan Teodorescu  și Aurel Sorin Sandu.

Directorul Centrului de Cultură Arcuș, Kopacz Attila, a declarat că spectacolul a fost ales pentru a marca cei 100 de ani de la moartea celui mai mare dramaturg român, în dorința de a oferi spectatorilor din Sfântu Gheorghe o piesă memorabilă a autorului, pusă în scenă într-un mod cu totul diferit față de alte reprezentări. Pentru spectacolul de la Arcuș sunt disponibile 130 de locuri, intrarea fiind liberă; spectacolul va începe de la ora 18, iar publicul va avea la dispoziţie un autobuz cu plecare la ora 17.30 din faţa Teatrului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.