CULTURA 28 iunie 2024

Workshop: Balet clasic și modern cu Balogh Csongor

de Covasna Media | 1361 vizualizări

COMUNICAT DE PRESĂ. În perioada 3-5 iulie 2024, vom organiza în Covasna un atelier introductiv de dans pentru dansatori avansați și începători, condus de Balogh Csongor, dansator al Baletului din Pécs, fost elev al Clubului Copiilor din Covasna și al profesoarei Horváth Zita.

Taxe de participare și orar pe grupe de vârstă:

Tineri cu vârste cuprinse între 6-9 ani: între orele 16-17 (15 lei/persoană/ocazie).

Tineri peste 10 ani: între orele 17-19 (15 lei/persoană/ocazie).

Locație: Clubul Copiilor Covasna

Toți cei interesați sunt bineveniți, este necesară o înscriere prealabilă - vă rugăm să vă adresați la culturacv@gmail.com, la numărul de telefon 076-267-4516 sau să o contactați pe profesoara Maksai Melinda.

Organizat de Casa Orășenească de Cultură Covasna, partener profesional: Clubul Elevilor din Covasna (subunitate a Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe).

Balogh Csongor, dansator profesionist de origine covăsneană, recomandă atelierul:

„Dragi tineri iubitori de dans! Este o onoare pentru mine să mă întorc pentru al treilea an în calitate de instructor la studioul de dans unde a început cariera mea de dansator. Sunt încântat să ofer perspective în lumea baletului clasic și modern și să continui să lucrez cu dansatorii entuziaști pe care i-am cunoscut în anii trecuți.

Aștept cu nerăbdare să vă urez bun venit, Balogh Csongor”

Workshopul se va ține în limba maghiară/engleză, dar fiind vorba de un exercițiu de inițiere practică în lumea baletului considerăm că este oportună pentru toți iubitorii de dans.

Casa Orășenească de Cultură Covasna

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.