CULTURA 23 mai 2013

Spectacol caritabil la TAM

de Monica Vrânceanu | 577 vizualizări

Încasările vor merge către dansatoarea Csákány Helga-Katalin, diagnosticată cu cancer

Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) din Sfântu Gheorghe se alătură Teatrului Tamási Áron, Ansamblului de Dansuri Háromszék și Teatrului de Mișcare Studio M în campania de strângere de fonduri pentru tânăra dansatoare de la Ansamblul Háromszék, Csákány Helga-Katalin, diagnosticată cu cancer.

Secretarul literar al TAM, Ana Maria Butoi, a declarat că spectacolul „Operele complete ale lui William Shakespeare, pe scurt!”, în regia lui Lucian Țion și avându-i în distribuție pe Sebastian Marina, Daniel Rizea și Ion Fiscuteanu Jr., va fi prezentat sâmbătă în Sala mare a TAM. Spectacolul va începe de la ora 19, iar prețul unui bilet va fi de 15 lei.

„Spectacolul de sâmbătă va fi unul caritabil, iar suma de bani încasată de pe urma vânzării biletelor va fi donată tinerei Csákány Helga-Katalin, pe care publicul nu a mai văzut-o pe scenă de doi ani, din cauza diagnosticării sale cu cancer; pentru vindecarea ei sunt necesare, şi pe viitor, tratamente costisitoare”, a spus Ana Maria Butoi, menționând că biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la Biroul de Evenimente Culturale.

„Operele complete ale lui William Shakespeare, pe scurt!” este un spectacol al TAM cu imens succes la public și oferă parcurgerea tuturor operelor lui William Shakespeare în mai puţin de două ore. Comedia cu tente parodice, scrisă şi jucată iniţial de trei americani: Adam Long, Daniel Singer şi Jess Borgeson, montată ca un brief a celor peste 70 de texte ale lui W. Shakespeare, ne oferă o imagine a celebrului autor din alt unghi față de cel cu care ne-am obişnuit până acum.

Spectacolul ajunge vineri și la Întorsura Buzăului, unde se va juca de la ora 18 la Casa de Cultură din oraș. Aici, prețul unui bilet va fi de 10,5 lei pentru adulți și 7 lei pentru elevi și studenți.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.