CULTURA 11 iulie 2018

Sárik Péter Trió și Luiza Zan în concert la Sfântu Gheorghe

de Geanina Lupșa | 905 vizualizări

Evenimentul va avea loc la 20 iulie

Sárik Péter Trió, una din cele mai populare și reprezentative formații de jazz din Ungaria, alături de cântăreața de muzică jazz Luiza Zan vor fi oaspeții de seamă ai evenimentului din data de 20 iulie, organizat de administratorii cafenelei Szimpla din Sfântu Gheorghe. Concertul se va desfășura începând cu ora 21:00, la cafeneaua Szimpla.

„Interpreta română de jazz Luiza Zan și trioul format din Sárik Péter, Fonay Tibor și Gálfi Attila aduc pe scenă o muzică în care distingem stiluri și genuri variate, de la jazzul tradițional la cel modern, de la folclor la muzica clasică. Cele mai pregnante caracteristici ale prezenței lor sunt stilul interpretativ foarte energic și repertoriul de mare diversitate”, anunță organizatorii pe Facebook.

Biletele sunt disponibile la sediul cafenelei Szimpla, la preţul de 15 lei, dacă sunt cumpărate în avans, iar dacă vor fi achiziționate în seara concertului, prețul va fi de 25 de lei.

Sárik Péter Trió a mai concertat la Sfântu Gheorghe în urmă cu 2 ani, în 2016, în sala Arta Teatrului „Andrei Mureşanu”. Evenimentul a fost unul inedit din punct de vedere muzical pentru că și-a propus reinterpretarea pieselor lui Beethoven pe ritmuri de jazz.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.