ACTUALITATE 30 iulie 2018

De ce nu se asfaltează străzile noaptea în Sfântu Gheorghe

de Geanina Lupșa | 1893 vizualizări

Edilul municipiului a explicat de ce marcajele rutiere și asfaltările nu sunt efectuate pe timpul nopții

Primarul Antal Árpád a explicat joi, în cadrul unei conferințe de presă, de ce marcajele rutiere și lucrările de asfaltare nu se execută pe timpul nopții și în Sfântu Gheorghe. Una dintre explicații constă în faptul că tarifele pe timp de noapte sunt mult mai mari.

Mai mulți covăsneni și-au exprimat, pe rețelele de socializare, nemulțumirea cu privire la faptul că lucrările de asfaltare din Sfântu Gheorghe nu sunt executate pe timp de noapte, ceea ce, potrivit acestora, duce la îngreunarea traficului rutier. Primarul municipiului a explicat joi, în cadrul unei conferințe de presă, de ce aceste lucrări nu se desfășoară și în Sfântu Gheorghe pe timp de noapte. Una dintre explicațiile edilului se referă la faptul că tarifele pe timp de noapte sunt mult mai mari.

„În acest moment marcajul se face de către oamenii Primăriei și ne-ar costa mult mai  mult să plătim oamenii să lucreze noaptea. Nu cred că se face un deranj chiar atât de mare, mai ales  că vorbim despre marcaje în perioada de vară. Trebuie să avem un pic de răbdare. Nu cred că se stă un sfert de oră la un marcaj”, a explicat joi, în cadrul conferințe de presă, primarul Antal Árpád.

Potrivit acestuia, recent au fost finalizate lucrările de pe străzile: Tineretului, Rândunicii și Grădinarilor.

„Mai trebuie făcute doar marcajele, restul lucrărilor sunt finalizate. De asemenea, se lucrează pe Vulturilor, pe Váradi József și la această intersecție din centru, Kriza János, Kós Károly, Libertății, Sănătății. Se mai lucrează pe László Ferenc. Cred că lucrări mari de modernizare, anul acesta, având în vedere și fenomenele meto, nu vom mai iniția.  Vom mai face lucrări de întreținere, ceea ce înseamnă schimbarea covorului asfaltic, stratul de uzură, pe strada  Bem Józef, pe strada Viitorului și vor mai fi și alte străzi. (...)Strada 1 Decembrie intră în licitație și sper că la primăvară să putem să începem. Nu am primit finanțare de la Ministerul Culturii în anul  Centenarului pentru strada 1 Decembrie”, a mai precizat edilul municipiului.

Foto: Facebook/Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.