ACTUALITATE 1 august 2018

Lucrările de reabilitare a străzilor din Sfântu Gheorghe continuă

de Geanina Lupșa | 1191 vizualizări

Primăria reședinței de județ a anunțat ce drumuri vor mai intra în reabilitare

În perioada următoare se vor efectua lucrări de reabilitare pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe, potrivit paginii oficiale a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe. Străzile László Ferenc, Bem Józef, Grigore Bălan și Nicolae Iorga sunt câteva dintre acestea.

Continuă lucrările pe două secțiuni ale străzii Kós Károly: în fața bisericii unitariene până la intersecția cu strada Kriza János, se lucrează la extinderea rețelei de colectare a apei pluviale, iar pe secțiunea dintre strada Fabricii și strada Țigaretei se lucrează la îndepărtarea asfaltului, se arată pe pagina oficială a Primăriei Sfântu Gheorghe.

De asemenea, pe strada László Ferenc s-a efectuat schimbarea rețelei de apă și canalizare, urmează schimbarea rețelei de colectare a apei pluviale și reabilitarea drumului. Pe strada Váradi József,  pe secțiunea de drum aflată între strada Vulturilor și strada Brazilor continuă înlocuirea pietrelor de bordură și reabilitarea drumului, iar pe secțiunea de drum aflată între strada Vulturilor și strada Aschermann Vendrei Ferenc s-a finalizat schimbarea rețelei de canalizare și urmează în curând schimbarea rețelei de colectare a apei pluviale.

Pentru reabilitarea străzilor Vasile Goldiș și Andrei Șaguna, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a încheiat deja contractul de executare a lucrărilor, dar, din cauza procesului de pregătire, iar reabilitarea acestor străzi va începe numai în primăvară.

Concomitent cu lucrările de reabilitare a străzilor s-au efectuat și lucrări de plombare a gropilor pe mai multe străzi: pe strada Gróf Mikó Imre, pe strada 1 Decembrie 1918 și pe strada Kós Károly. Va urma reabilitarea străzilor Bem Józef, Grigore Bălan și Nicolae Iorga.

Pe străzile Tineretului și Grădinarilor s-au finalizat lucrările de reabilitare, iar  în perioada următoare va urma vopsirea benzilor de circulație. În luna mai Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a cumpărat utilaje noi de vopsire a marcajelor rutiere, de atunci străzile orașului sunt revopsite în mod continuu de colegii Gospodărirei Comunale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.