CULTURA 13 iulie 2011

Muzică improvizată, combinată cu arta vizuală

de Székely Emőke | 499 vizualizări

Iubitorii de muzică improvizată au ocazia zilele acestea să descopere cum aceasta se îmbină cu arta vizuală. Azi de la ora 20 în Sala Mică a Teatrului Tamási Áron va avea loc un concert susţinut de participanţii la Tabăra de Jazz şi Muzică Improvizată ce se desfăşoară zilele acestea la Sfântu Gheorghe, iar muzica va fi un fel de fundal pentru pictorul Kiss Béla, care va face o lucrare în acest timp. Publicul va putea aşadar să îmbine şi el cele două ramuri de artă.

În aceeaşi locaţie, dar joi, de la ora 20 va avea loc un concert de muzică improvizată, de această dată va răsuna o chitară, iar decorul vor fi fotografiile grupului de creaţie KépVidék.

Vineri se va închide expoziţia lui Baász Imre, “Spărgătorul de Gratii”, tot cu muzică improvizată, cei interesaţi fiind aşteptaţi la Galeria Magma de la ora 18.

Tot vineri, dar de la ora 20 la Sala Mică a Teatrului Tamási Áron profesorii şi elevii Taberei de Jazz şi Muzică Improvizată vor urca pe aceeaşi scenă şi ne promit un spectacol memorabil.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.