ACTUALITATE 23 martie 2015

Accidente pe drumurile covăsnene

de Székely Emőke | 1537 vizualizări

Două persoane au fost rănite în urma a două accidente petrecute duminică pe drumurile covăsnene.

Pe Drumul Naţional 11 C, în localitatea Bixad, a avut loc un accident rutier grav. Polițiștii au stabilit că o femeie în vârstă de 44 de ani a căzut dintr-o autoutilitară. Portiera din dreapta mașinii s-a deschis în mers, iar pasagera care nu purta centura de siguranţă a căzut, suferind răni grave. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot duminică s-a produs un alt accident între Brăduț și Tălișoara. Un șofer de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Brăduţ către Tălişoara, a vrut să depășească o altă mașină, condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de către un bărbat de 35 de ani, iar pe fondul nepăstrării unei distanţe laterale corespunzătoare, cele două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului unul dintre autovehicule a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei minore în vârstă de 9 ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul din Baraolt pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.