CULTURA 27 aprilie 2011

Dansul, celebrat la Sfântu Gheorghe în fața Teatrului

de Monica Vrânceanu | 483 vizualizări
Vineri, cu începere de la ora 17, circulația autovehiculelor va fi oprită timp de 10 minute pe strada din fața Teatrului Data de 29 aprilie, Ziua Mondială a Dansului, va fi marcată la Sfântu-Gheorghe în centrul orașului, printr-o acțiune pusă la cale de Clubul de Dans Blue Moon. Vineri, cu începere de la ora 17, circulația autovehiculelor va fi oprită timp de 10 minute pe strada din fața Teatrului, unde se vor prezenta mai multe feluri de dans, pentru a sărbători bucuria unică a acestei forme de exprimare atât de iubită.

Vineri, cu începere de la ora 17, circulația autovehiculelor va fi oprită timp de 10 minute pe strada din fața Teatrului

Data de 29 aprilie, Ziua Mondială a Dansului, va fi marcată la Sfântu-Gheorghe în centrul orașului, printr-o acțiune pusă la cale de Clubul de Dans Blue Moon.

Vineri, cu începere de la ora 17, circulația autovehiculelor va fi oprită timp de 10 minute pe strada din fața Teatrului, unde se vor prezenta mai multe feluri de dans, pentru a sărbători bucuria unică a acestei forme de exprimare atât de iubită.

”Culoarea şi frumuseţea momentului vor fi unice, datorită  faptului că participanţii vor dansa în același timp, pe aceeaşi  muzică, în stiluri diferite – de la dansuri populare până la exotice dansuri de societate. Pe lângă cele 60 de perechi de adulți amatori, cursanți ai diferitelor cluburi de dans, îi aşteptăm să vină și să participe la momentul nostru de sărbătoare pe toți iubitorii de dans, pe toți cei care vor  să celebreze această zi, indiferent de vârstă și de cunoștințe în ale dansului, căci important este să dansăm împreună”, a declarat Imreh Istvan, reprezentant al Clubului de Dans Blue Moon din Sfântu-Gheorghe.

Potrivit acestuia, momentului pregătit de cursanții clubului de dans i se poate alătura oricine dorește să sărbătorească această zi și să uite, măcar pentru câteva minute, de grijile cotidiene.

Clubul Blue Moon a organizat și anul trecut, tot de  Ziua Mondială a Dansului, zece minute de dansuri în centrul orașului. Zecilor de perechi cursante de la Blue Moon li s-au alăturat atunci și dansatori profesioniști de la Ansamblul de Dansuri Haromszek, precum și simpli pietoni care, trecând atunci prin centrul orașului, nu au putut rezista rochiilor în vânt și pasiunii transpuse în mișcări de către dansatori.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.