CULTURA 2 august 2011

Cursuri de creaţie la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni

de Székely Emőke | 500 vizualizări
Ieri au început în curtea Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni cursurile de creaţie unde Asociaţia "Carpaţii Răsăriteni" îi aşteaptă pe copii cu mai multe cursuri, printre care modelare din lut, pictură pe lemn, pe ceramică sau ţesături tradiţionale. Iniţiatoarea proiectului, Andreea Deak, ne-a declarat că în cazul în care vor veni şi copii preşcolari, se vor organiza şi activităţi specifice vârstei lor. Ea ne-a spus că înscrierile

Ieri au început în curtea Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni cursurile de creaţie unde Asociaţia "Carpaţii Răsăriteni" îi aşteaptă pe copii cu mai multe cursuri, printre care modelare din lut, pictură pe lemn, pe ceramică sau ţesături tradiţionale. Iniţiatoarea proiectului, Andreea Deak, ne-a declarat că în cazul în care vor veni şi copii preşcolari, se vor organiza şi activităţi specifice vârstei lor. Ea ne-a spus că înscrierile se fac pe baza unei fişe de înscriere care poate fi descărcată de pe site-ul asociaţiei sau poate fi găsită la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni. Taxa de participare este una modică, de 10 lei, care de fapt acoperă doar cheltuieli ce nu puteau fi incluse în niciun proiect.

Andreea Deak ne-a mai spus că cel mai probabil vor porni trei grupe de copii, dar dacă vor fi mai mulţi doritori de astfel de activităţi, se are în vedere pornirea mai multor grupe. Aceste activităţi de creaţie sunt sprijinite de către Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni şi de Primăria municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.