CULTURA 10 august 2011

Concurs de fotografie, film şi grafică

de Székely Emőke | 567 vizualizări
Organizaţia de Tineret EMI lansează un concurs de fotografie, film şi grafică, având ca temă "stările de spirit transilvănene". Concursul este la cea de a şasea ediţie, iar anul acesta organizatorii aşteaptă lucrări în trei categorii: fotografie, film de scurt metraj şi grafică PC. La categoria fotografie trebuie trimise poze care surprind momente de zi cu zi sau momente inedite din viaţa cotidiană.

Organizaţia de Tineret EMI lansează un concurs de fotografie, film şi grafică, având ca temă "stările de spirit transilvănene". Concursul este la cea de a şasea ediţie, iar anul acesta organizatorii aşteaptă lucrări în trei categorii: fotografie, film de scurt metraj şi grafică PC. La categoria fotografie trebuie trimise poze care surprind momente de zi cu zi sau momente inedite din viaţa cotidiană. Fiecare concurent va trimite patru fotografii, dintre care trei separate şi un montaj din trei poze.

La categoria film regulile nu sunt prea stricte, se primesc atât filme documentare, cât şi de animaţie sau stop-motion. Lungimea filmelor trebuie să fie între 2-4 minute.

Cei ce doresc să participe la categoria grafică, sunt rugaţi să trimită lucrări de grafică computerizată. Toate lucrările trebuie trimise până pe data de 1 septembrie la adresa fotoverseny@yahoo.com. Premiile sunt următoarele: categoria fotografie - locul I 200 de lei, locul II 150 lei, locul III 100 lei; categoria film - locul I 200 şi premii speciale; categoria grafică - locul I 200 de lei şi premii speciale.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.