STIREA ZILEI 25 iunie 2021

La 4.000 de numere, Observatorul de Covasna dă premii în valoare de 4.000 de lei

de Observatorul de Covasna | 1700 vizualizări

În 20 iulie, Observatorul de Covasna ajunge la ziarul cu numărul 4.000. Cu acest prilej, lansează concursul „Noi aniversăm, Tu câștigi!”, prin care urmărește să le ofere abonaților publicației premii în valoare totală de 4.000 lei. Șansa de a câștiga oricare dintre premiile puse la bătaie este a celor care fac dovada că sunt abonați pe minimum trei luni. În tombola pentru premiul cel mare vor intra însă doar cei cu abonamente pe un an.

Ediția tipărită a ziarului Observatorul de Covasna împlinește marți, 20 iulie 2021, 4.000 de numere. Mai mult, publicația noastră aniversează în 2021 și 18 ani de la înființare. Au fost ani cu bune și cu rele, cu suișuri și coborâșuri, care ne-au pus de multe ori la încercări cărora ne mirăm și astăzi că am reușit să le facem față și să ne ducem misiunea mai departe.

Nimic din tot ce s-a întâmplat în cei 18 de ani de viață ai ziarului nostru nu ar fi fost însă posibil dacă cititorii noștri nu ne erau alături și nu ne demonstrau cu fiecare prilej cât de mult contează munca noastră pentru ei, cât apreciază eforturile noastre și câtă încredere au investit în noi. Știm că suntem pentru ei o publicație de referință la nivel local și intenționăm să rămânem mereu astfel.

Fidelitatea cititorilor noștri a fost răsplata, dar și motivația noastră de a merge mai departe. De aceea, acum când depășim un nou prag – de 4.000 de numere și 18 ani de existență – dorim să răsplătim la rândul nostru cititorii fideli cu premii pe măsură. 

În acest sens, lansăm concursul „Noi aniversăm, Tu câștigi!”, la sfârșitul căruia vom oferi premii în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează:

 • Premiul 1 - un mini sejur romantic la Castelul Daniel din Tălișoara, în baza unui voucher de 900 de lei; 
 • Premiul 2 - două vouchere de câte 700 de lei la Cristine Optik; 
 • Premiul 3 - trei carduri Coresi Shopping Center (Brașov) a câte 300 de lei pentru cumpărături; 
 • Premiul 4 - 4 vouchere de câte 200 de lei la Librăria LibriM din Sfântu Gheorghe. 

Cine poate participa la concurs?

La concurs pot participa toți cititorii ziarului Observatorul de Covasna care au, în 2021, un abonament la ediția tipărită a acestuia, pe minimum trei luni. 

În cursa pentru premiul cel mare intră însă doar abonamentele pe un an. 

În concurs este acceptată și participarea persoanelor care au achitat lunar abonament pentru Observatorul de Covasna, reînnoindu-l cu regularitate pe parcursul anului 2021.

Cum se câștigă?

Abonații care corespund condițiilor de participare la concurs se vor înscrie în competiție în baza chitanțelor care fac dovada abonării sau, în lipsa acestora, a unei declarații pe proprie răspundere care să conțină datele de identificare ale abonatului (nume, prenume, adresă, perioada de abonare și unde s-a încheiat abonamentul - redacție, HPress sau Poșta Română). 

Chitanțele sau, după caz, declarațiile pe proprie răspundere, vor putea fi trimise în trei moduri:

 1. Fizic, la sediul Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, din Str. Zorilor nr. 5,  în perioada  28 iunie - 19 iulie, în intervalul orar 10:00 - 14:30, cu documentele doveditoare. 
 2. Online, prin e-mail, la adresa observatorulcv@gmail.com. La subiectul mail-ului se va scrie: Participare concurs „Noi aniversăm, Tu câștigi!”
 3. Prin Poștă sau curier, la adresa Observatorul de Covasna din Str. Zorilor, nr. 5, Sfântu Gheorghe. Pe plic va scrie Participare concurs „Noi aniversăm, Tu câștigi!”

Numele participanților care trimit documentele de abonare, conform regulamentului concursului, vor fi înregistrate într-un tabel. Extragerea se va face prin programul Random.org și va fi înregistrată video. Filmarea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a ziarului în data de 20 iulie. Lista câștigătorilor va fi publicată și în ziarul din 21 iulie. 

Vom selecta, cu ajutorul programului online, 10 nume din lista de participanți. 

În cursa pentru premiul cel mare, mini sejurul la Castelul Daniel, vor intra doar participanții care dovedesc faptul că au abonament pe un an, încheiat în 2021. Pentru toate celelalte premii, șanse vor avea toți abonații participanți. 

Astfel, un abonament pe un an va avea cea mai mare șansă de câștig. 

Atenție!

 • Concursul se adresează numai persoanelor fizice, nu și persoanelor juridice care au abonament. 
 • În cazul în care un cititor a plătit abonament la începutul anului, dar a pierdut chitanța, acesta va putea participa la concurs în baza unei declarații pe proprie răspundere, în care va preciza numele, localitatea, data, unde a făcut abonamentul și perioada de valabilitate a acestuia.
 • Persoana respectivă va fi căutată în baza de date cu evidența abonaților pentru confirmare și apoi va fi înscrisă în concurs. 
 • Abonații care au achitat lunar câte un abonament, dar l-au reînnoit periodic vor putea trimite în concurs chitanțele care demonstrează că s-au abonat pe minimum trei luni sau o declarație pe proprie răspundere, completată așa cum am menționat anterior.
 • Ultima zi în care pot fi trimise chitanțele sau declarațiile pe proprie răspundere pentru înscriere la concurs este luni, 19 iulie. 

Fiecare din cei 10 abonați declarați câștigători va primi, pe lângă unul din premii, și un abonament gratuit la ziarul Observatorul de Covasna, valabil până la sfârșitul anului 2021. Cei care au deja abonament de un an pentru 2021 vor primi un abonament de un an pentru anul 2022.

Le dorim mult succes tuturor celor care vor să se bucure de premii și îi îndemnăm să se înscrie la concurs cât mai repede! 

Echipa Observatorul de Covasna

 

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.