SPORT Acum 3 ore, 33 minute

Sepsi OSK întâlnește în premieră pe Gloria Buzău

de Marius Raczek | 75 vizualizări

Astăzi, în etapa a doua din Superliga, Sepsi OSK o va întâlni, în deplasare, pe Gloria Buzău, un adversar pe care alb-roșii îl întâlnesc în premieră.

Sepsi OSK a debutat cu victorie în sezonul 2024-2025 al Superligii, un 1-0 cu Poli Iași, iar trupa lui Bernd Storck ar putea obține maximum de puncte după două etape, desigur, cu un succes pe terenul nou-promovatei Gloria Buzău.

Despre partida cu buzoienii, antrenorul german a declarat: „Ne dorim să continuăm, a fost o primă partidă, dar am câștigat, e important să pornești cu dreptul. Gloria Buzău e o echipă bună, i-am remarcat în partida cu Petrolul, fac un joc bun atât pe faza defensivă, cât și cea ofensivă, Nu-i vom subestima, categoric nu, mai ales că o altă nou-promovată, Slobozia, a reușit o remiză (nr. cu campioana FCSB), deci nu e ușor. Dar noi suntem pregătiți, și desigur de dorim victoria. Altfel, au fost temperaturi ridicate, sperăm să jucăm la temperaturi mai scăzute (...) Pentru noi e important să aducem noile achiziții la nivelul celor care au rămas în lot, și cred că de la meci la meci vom fi mai buni, acesta este rolul meu”.

Gloria Buzău a remizat, scor 0-0, în prima etapă, trupa lui Andrei Prepeliță trecându-și în cont un punct, dintr-o deplasare dificilă. Nou-promovată, Gloria Buzău încearcă să dea maxim în primul eșalon valoric, mai ales că a fost una dintre beneficiarele sistemului, cel puțin ciudat, al promovării din Liga 2. Raportat la rezultatele din Play-Off, buzoienii au terminat pe poziția a patra, dar cum Corvinul, câștigătoarea Cupei României și participantă în cupele europene, nu a avut drept de promovare (!), respectiv CSC Șelimbăr, Gloria a promovat direct. 

Pentru Sepsi OSK este prima partidă cu Gloria Buzău, întâlnire programată astăzi, cu începere de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.