SPORT 4 februarie 2011

Antrenorul Attila Vereș după Sepsi BC – ICIM 64-71: ”Noi am jucat în șase jucătoare. ICIM a avut 12!”

de Covasna Media | 595 vizualizări
Tehnicianul este de părere că diferenţa a fost făcută de banca mai lungă a oaspetelor Antrenorul echipei Sepsi BC Sfântu Gheorghe, Attila Vereș, a declarat după meciul de miercuri pierdut acasă de formația sa, scor 64-71, cu BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad că diferența a fost făcută de punctele venite de pe bancă. Tehnicianul a mai spus că ar fi fost foarte greu ca Sepsi să se impună în meciul cu ICIM. ”Noi am evoluat în șase jucătoare, iar ele în 12. Echipa din Arad a schimbat non-stop iar noi

Tehnicianul este de părere că diferenţa a fost făcută de banca mai lungă a oaspetelor

Antrenorul echipei Sepsi BC Sfântu Gheorghe, Attila Vereș, a declarat după meciul de miercuri pierdut acasă de formația sa, scor 64-71, cu BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad că diferența a fost făcută de punctele venite de pe bancă.

Tehnicianul a mai spus că ar fi fost foarte greu ca Sepsi să se impună în meciul cu ICIM. ”Noi am evoluat în șase jucătoare, iar ele în 12. Echipa din Arad a schimbat non-stop iar noi, la un moment dat, am cedat din punct de vedere fizic. Nu ai cum ca, la un asemenea nivel, să poți să faci față cu o singură schimbare”, a completat Vereș.

”Mă bucur că fetele și-au revenit din punct de vedere psihologic și că au luptat pe teren. Am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu una din candidatele la titlu și doar lotul mai puțin numeros valoric a făcut ca diferența să fie, totuși, una minimă”, a completat tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe.

Întrebat cum își explică faptul că formația din Satu Mare a învins pe ICIM tot în șase jucătoare, Attila Vereș a răspuns: ”Aici este vorba și de bugetele echipelor. Nu ne putem compara financiar, cel puțin în acest moment, nici cu Arad și nici cu Satu Mare, ceea ce nu e bine pentru noi.”

”Nu pot să spun dacă vom mai aduce o altă jucătoare în viitor. Avem un buget restrâns și trebuie să ne achităm datoriile față de sportivele pe care acum le avem în lot. Ni s-au mai promis ceva bani la echipă, însă nu vă pot spune dacă vom putea vorbi de o altă achiziție la Sfântu Gheorghe”, a încheiat Attila Vereș.

În urma eșecului de acasă, cu ICIM Arad, echipa Sepsi BC Sfântu Gheorghe a acumulat două victorii și trei înfrângeri în Divizia A1 și, cu șapte puncte, ocupă locul patru în clasament, la trei lungimi de liderul ICIM, gruparea din Arad având patru victorii din cinci posibile.

Totalbaschet.ro

Foto: sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
aaa, 4 februarie 2011
Si oare cine e vinovat ca am jucat in 6 jucatoare??????? Acest fapt nu este o scuza!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.