ACTUALITATE 4 aprilie 2024

Atenție, șoferi și pietoni din Sfântu Gheorghe! Defecțiune temporară la un semafor din centrul orașului

de Daniela Luca | 6198 vizualizări

Șoferii și pietonii care au trecut în ultimele zile prin centrul orașului Sfântu Gheorghe au putut observa că semaforul de la trecerea de pietoni montat în intersecția dintre străzile Libertății și Gróf Mikó Imre nu mai funcționează. Autoritățile locale spun că de vină sunt, probabil, căderile de curent electric.

Până va fi remediată defecțiunea, conducătorii auto și pietonii sunt îndemnați să fie precauți și să acorde o atenție sporită la această trecere.  

„Semaforul s-a defectat în ultimele zile de vreo trei ori din cauza căderii curentului. Merge o persoană acolo, pune înapoi siguranța și merge mai departe. Ține probabil de tensiune. Dacă se va mai întâmpla, va trebui să facem o verificare mai amplă, dar momentan doar au picat siguranțele. Nu este nimic special. Nu schimbăm semaforul, nu-l demontăm. Nu știu dacă la această a doua repunere în funcțiune se va defecta din nou sau nu”, ne-a spus administratorul public al orașului, Czimbalmos-Kozma Csaba.

Semaforul cu buton de lângă Parcul Elisabeta a fost montat în 2022 pentru a creşte siguranța pietonilor și a reduce aglomeraţia în trafic la orele de vârf. Acest tip de semafor s-a dovedit a fi o soluție bună și pentru trecerea de pietoni din fața magazinului Şugaş, deoarece asigură un trafic mai sigur și mai ordonat atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, spuneau autoritățile în 2022.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.