SPORT 25 aprilie 2024

Remiză cu patru goluri

de Marius Raczek | 318 vizualizări

În etapa a 6-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren cu FCSB, rezultat 2-2, astfel că alb-roșii rămân pe poziția a șasea, ultima din clasamentul zonei superioare a competiției.

Partida a debutat cu o mare ocazie pentru oaspeți, Oct.Popescu a pătruns în careu, l-a driblat pe Niczuly, dar Ciobotariu a respins în corner. În replică a venit șutul lui Alimi, din afara careului mare, balonul insă a ocolit poarta lui Târnovanu. Peste câteva minute, din nou FCSB a fost periculoasă, Băluță nimerind bara. 

În minutul 9 a venit și deschiderea scorului. Olaru i-a furat mingea lui Kecskes, i-a pasat lui Coman, care, din marginea careului mare, a șutat în poartă. Sepsi OSK nu a renunțat, Alimi l-a găsit cu o pasă excelentă pe Varga R. care a restabilit egalitatea. Până la pauză FCSB a preluat din nou conducerea. Miculescu, din pasa lui Băluță, i-a adus pe bucureșteni în avantaj cu un șut la colțul lung. 

În partea secundă, prima ocazie a venit în minutul 60, când, dintr-o pasă greșită a lui Matei, Oct. Popescu a pătruns spre poartă, șutul său fiind însă imprecis. 

Sepsi OSK a egalat încă o dată cu 20 de minute înainte de final. Ștefănescu a centrat, Târnovanu a ieșit greșit, incomodat de Ngezana, balonul a ajuns la Fl.Ștefan care a reluat în poartă. Pe final, Sepsi OSK  a mai avut două oportunități prin Kallaku și Ciobotariu, dar partida s-a terminat la egalitate.

Etapa următoare alb-rosii vor evolua în deplasare, la CFR Cluj, partidă programată duminică, 28 aprilie 2024, cu începere de la ora 21:00.

Superliga, Play-Off, Etapa 6

Sepsi OSK-FCSB 2-2 (1-2)

Arbitru: Andrei Moroiță, Asistenți: Mircea Grigoriu, Mihai Artene

Au marcat: Varga R.(23’), Fl.Ștefan(70’)-Coman(9’), Miculescu(34’)

Cartonașe galbene: Alimi(31’), Aganivic(62’)-Crețu(86’), Radunovic(86’)

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic(Dumitrescu 73’), Ciobotariu, Kecskés(Ninaj 46’), Fl. Ștefan –Varga R.(Kallaku 60’), Alimi, Rența(Oroian 46’), Varga K.(Matei 60’) - Debeljuh, Ștefănescu. Antrenor: Bernd Storck

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru(Alhassan 80’), Șut, Olaru - Oct. Popescu(Radaslavescu 67’), Băluță, Coman(Miculescu 19’). Antrenor: Elias Charalambous.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.