SPORT 24 aprilie 2024

Liderul vine la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 425 vizualizări

O nouă partidă de foc pentru Sepsi OSK în lupta pentru puncte! Liderul FCSB vine miercuri, 24 aprilie, la Sfântu Gheorghe. Meciul începe la ora 21:00. 

Deși prima victorie din Play-Off a venit, în Giulești, Sepsi OSK nu a putut continua pe linia succeselor fiind învinsă etapa trecută acasă, de Universitatea Craiova. 

Ne aflăm la jumătatea Play-Off-ului, practic încă nimic nu este pierdut, dar alb-roșii trebuie să adune puncte, cât mai multe puncte, așa cum a prefațat și antrenorul Bernd Storck partida de astăzi. 

E o partidă specială, jucăm cu liderul, dar nu vrem să îi dăm oportunitatea de a sărbători aici. Vom lupta, am făcut meciuri bune cu ei, atât aici, cât și la București. Vom continua să sperăm, cel puțin până mai avem șanse matematice de a ne califica în competițiile europene. Avem o echipă bună, câțiva jucători vor reveni, Branislav Ninaj, Cosmin Matei, Davide Popșa. Va fi un meci dificil, dar ne dorim să câștigăm”, a spus antrenorul. 

FCSB are în momentul de față 12 puncte avans față de Universitatea Craiova. În aceste condiții, dacă va câștiga la Sfântu Gheorghe, iar Craiova pierde cu CFR Cluj, bucureștenii sunt campioni cu patru etape înainte de finalul campionatului. 

Până în acest moment, în Play-Off, FCSB este neînvinsă, patru victorii și o remiză, puncte pierdute etapa trecută acasă, cu Rapid București.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 21 de ori. De 13 ori s-a impus FCSB, de două ori Sepsi OSK, alte șase partide terminându-se la egalitate. 

În această ediție de campionat, FCSB a câștigat de fiecare dată, 5-2 la Sfântu Gheorghe și 1-0 la București, în sezonul regulat, respectiv 2-1, tot la București, în partida tur din Play-Off.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.