POLITICA 24 februarie 2023

Care sunt obiectivele anului 2023 pentru comuna Bodoc

de David Leonard Bularca | 839 vizualizări

Autoritățile locale din comuna Bodoc și-au stabilit ca obiectiv pentru anul 2023 începerea lucrărilor pentru sistemul de canalizare din satele Zălan și Olteni. Anul trecut a fost cel al depunerii proiectelor pentru diferite viitoare investiții, a spus, pentru redacția noastră, primarul localității, Fodor István. 

Primarul din Bodoc a fost rezervat în a se lăuda cu proiectele depuse, pentru că, spune el, până când nu sunt semnate contractele și scoase la licitație nimic nu e sigur. 

„Anul trecut nu am prea lucrat nimic la nivel de șantiere. Avem proiecte depuse, dar eu zic să mai așteptăm un pic. Că nu vreau să zic că am multe proiecte aprobate, că nu sunt toate semnate. Am proiecte și semnate, dar vreau să le scot la licitație. Atunci când le scot la licitație va fi sigur”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Fodor István.

Pentru anul 2023, autoritățile își doresc începerea lucrărilor la sistemul de canalizare pentru Zălan și Olteni, dar sunt și alte proiecte în plan. 

„În 2023 avem ca obiectiv cel mai mare canalizarea la Zălan și Olteni și construire patru poduri la Zălan și zid de sprijin. Avem destule, numai să fie sigur. Până nu e sigur...”, a mai punctat primarul din Bodoc.

Contractul pentru proiectul ce prevede realizarea sistemului de canalizare din satele Zălan și Olteni a fost semnat în luna octombrie a anului trecut. Finanțarea, de aproape 13 milioane de lei, va fi asigurată prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”. Aproximativ 1.300 de cetățeni vor fi beneficiarii direcți ai acestui proiect. 

Această știre face parte din campania „Aleșii covăsnenilor prezintă: Realizarea anului 2022 și Obiectivul anului 2023”, lansată de redacția CovasnaMedia și Observatorul de Covasna. În cadrul demersului, am întrebat mai mulți reprezentanți ai autorităților locale care este cea mai mare realizare a instituției pe care o conduc înregistrată în 2022 și care este cel mai ambițios obiectiv pentru anul 2023. 

Articolele din această serie sunt publicate în fiecare ediție de vineri a ziarului Observatorul de Covasna. Campania se derulează pe parcursul lunilor ianuarie și februarie. 

Au mai fost publicate până acum materiale în care au răspuns întrebărilor noastre, printre alții, președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándorprimarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbuviceprimarul municipiului Târgu Secuiesc, Szilveszter Szabolcsprimarul din Întorsura Buzăului, Raul Urdă, și primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.