ULTIMA ORĂ 5 august 2013

Campanie de prevenire a accidentelor

de Székely Emőke | 615 vizualizări

La nivelul judeţului Covasna, a fost organizată şi desfăşurată în weekend o acţiune pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie rutieră, în cadrul căreia au participat zilnic, în medie, un număr de 55 de poliţişti, totodată fiind utilizate 25 de autospeciale ale Poliţiei şi 9 aparate radar.

Cu ocazia desfăşurării acestei acţiuni au fost constatate un număr de 7 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate un număr de 341 de sancţiuni contravenţionale, din care una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care avea în aerul pur expirat o concentraţie de alcool peste limita legală, 154 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru nerespectarea normelor rutiere de către biciclişti, 15 pentru abateri de la normele rutiere comise de conducătorii vehiculelor cu tracţiune animală.

Totodată, ca urmare a activităţilor desfăşurate şi a abaterilor constatate, au fost reţinute un număr de 4 permise de conducere şi au fost retrase un număr de 11 certificate de înmatriculare.

Cu toate acestea sfârșitul de săptămână nu a fost lipsit de accidente, două persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un motociclu. Accidentul s-a produs sâmbătă în jurul prânzului între Ojdula și Tinoasa, iar polițiștii spun că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Din fericire victimele nu au suferit răni grave. 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.