STIREA ZILEI 21 noiembrie 2022

Se caută femeia antreprenor a anului din județul Covasna

de Daniela Luca | 2120 vizualizări

Asociația Junior Business Club a introdus anul acesta câteva categorii noi, iar înscrierile se fac până pe 29 noiembrie 

Dacă în alți ani au fost premiați trei cei mai buni întreprinzători ai anului din județul Covasna, anul acesta Asociația Junior Business Club acordă câte un trofeu pentru cele patru nominalizări. „Antreprenorul tânăr al anului”, „Femeia antreprenor a anului”, „Liderul anului” și „Inovatorul anului” vor fi premiați în cadrul ceremoniei care va fi organizată pe 3 decembrie, la restaurantul Zamat, iar înscrierile se încheie pe 29 noiembrie. 

Premiul recunoaște activitatea tinerilor antreprenori, de aceea se caută persoanele care, chiar dacă sunt tinere și au până în 35 de ani, se bucură de succes în activitatea lor economică și pot fi considerate un exemplu remarcabil pentru noua generație, transmit organizatorii. 

Pentru categoriile „Antreprenorul tânăr al anului” și „Femeia antreprenor a anului”, cei înscriși trebuie să fi încheiat anul 2021 cu profit, iar antreprenorii care au moștenit, au acțiuni sau au preluat o societate în ultimii 5 ani nu pot participa la competiție. 

„Categoria «Femeia antreprenor a anului» este foarte importantă, pentru că, în primul rând, am observat că în ultimii ani au apărut foarte multe tinere antreprenoare. Vrem să le motivăm și să promovăm ideea că cei care vor să facă ceva, pot, pentru că sunt exemple foarte bune în jur. Vrem să le oferim recunoașterea și încrederea în sine. Motivația noastră este să le încurajăm pe cele care vor să facă o firmă. Chiar dacă ești femeie și ai o familie, exemplele arată că se poate să faci o afacere de succes”, ne-a spus președintele Asociației Junior Business Club, Karácsony Zsolt.

Conform acestuia, la aceste două nominalizări menționate anterior, juriul va decide în funcție de rezultatele financiare aferente anului fiscal 2021. 

„Decidem în funcție de profit, în funcție de cifra de afaceri și după numărul angajaților”, a punctat acesta. 

Cei care sunt într-o poziție de conducere la o societate și conduc o echipă, dar nu sunt antreprenori, se pot înscrie la categoria „Liderul anului”

În ceea ce privește premiul „Inovatorul anului”, sunt așteptați să se înscrie cei care au contribuit prin inovare și creativitate la succesul societății și respectiv la dezvoltarea zonei. Pentru această categorie, tinerii nu trebuie să fie neapărat deținători ai unor firme.

Karácsony Zsolt spune că, la categoriile „Liderul anului” și „Inovatorul anului”, câștigătorul se va decide în funcție de descrierea activității pe care o întreprind tinerii care se înscriu. 

„Vă rugăm să completați formularul pentru a vă înscrie la competiția pentru cei mai buni întreprinzători tineri din anul 2022. Gala de premiere va avea loc în cadrul Festivității de premiere, organizată de Asociația Junior Business Club pe data de 3 decembrie 2022. Vor fi premiați cei mai buni întreprinzători tineri, asociați semnificativ la societăți comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din județul Covasna, pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2021. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârșitul anului 2021. Nu sunt eligibili acei antreprenori care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani”, transmit organizatorii. 

Înscrierile se pot efectua până pe 29 noiembrie, prin autopropunere sau propunere venită de la terți, și trebuie să conțină numele întreprinzătorului (cota de părți a societății deținute), numele firmei, cota de participare la capitalul social, adresa firmei, numărul de telefon, adresa de e-mail, denumirea paginii web și o scurtă descriere a firmei sau a activității tinerilor înscriși. Informațiile se pot trimite pe adresa de e-mail juniorbusinessclub@yahoo.com, iar mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon al președintelui Asociației Junior Business Club, Karácsony Zsolt (0751 790 537). 

Ceremonia de premiere va avea loc pe 3 decembrie, de la ora 18:00, la restaurantul Zamat. 

Anul trecut în competiție au fost înscriși 19 candidați, iar primul loc i-a revenit lui Pál Hunor, proprietarul unei afaceri cu inscripționări personalizate. Pe următoarele două locuri s-au clasat Csiki Hanna, o tânără care deține un atelier de cofetărie, și Luka Levi, proprietarul unui magazin online de articole off road

Sursă foto: Facebook/Junior Business Club

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.