SPORT 22 februarie 2015

Ședință tehnică la Asociația Județeană de Fotbal Covasna

de Székely Emőke | 524 vizualizări

Asociația Județeană de Fotbal Covasna s-a întrunit sâmbătă într-o ședință tehnică condusă de președintele Oláh József, la care au fost dezbătute mai multe aspecte legate de campionatul județean de fotbal.

„Liga a IV-a va începe la sfârșitul săptămânii, iar liga a V-a la sfârșitul lunii martie. Cele două etape amânate din tur se vor juca în martie și aprilie” – a declarat președintele Oláh József.

Numărul echipelor scade însă, reprezentantul clubului din Bodoc a spus că echipa se retrage din liga a IV-a din cauza problemelor financiare. Astfel în Liga a IV-a au rămas 15 echipe, iar în Liga a V-a sunt 12.

La ședință a fost dezbătută şi problema asigurării sportivilor. Președintele Oláh József a spus că a fost contactat de reprezentantul unei firme de asigurări care i-a propus asigurarea tuturor fotbaliștilor din județ contra sumei de 25 de lei (copii) şi 50 de lei (adulți). Asigurarea trebuie însă făcută în bloc dacă vor să beneficieze de acest preț, a explicat Olah. Echipele nu au fost prea încântate de acest lucru, mai mulți au spus că ideal ar fi ca acest lucru să fie introdus de la anul, pentru că nu au prevăzut această cheltuială în bugetul pe acest an. Cert este că Federația Română de Fotbal cere asigurarea sportivilor, indiferent de nivelul la care joacă.

O altă temă dezbătută a fost cea a arbitrilor. Echipele sunt nemulțumite de costul mare al transportului în cazul arbitrilor, motiv pentru care au cerut ca aceștia să se deplaseze la meciuri împreună cu observatorul. Propunerea a fost votată.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.