JURNAL DE PANDEMIE CV 29 martie 2020

„Haideți să începem să apreciem mai mult ceea ce avem”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2575 vizualizări

Campania „Jurnalul de pandemie al covăsnenilor” cuprinde texte culese de la covăsnenii din județ, dar și din țară sau străinătate. 

David Leonard Bularca, Întorsura Buzăului, Covasna, 29 martie 2020 

Măsurile luate de autorități pot fi eficiente, însă doar dacă și noi, cetățenii, le respectăm.

În această perioadă viața mea s-a schimbat foarte mult, iar de ceea ce mă plângeam în trecut – rutina zilnică – acum îmi lipsește. Lucrul care îmi dă „bătăi de cap” în această perioadă este faptul că trebuie să completez, de cel puțin trei o pe zi, acea declarație pe proprie răspundere. Circulă foarte multe informații în spațiul online conform cărora nu mai este valabilă completarea declarației online. Păstrarea și variantei electronice ar fi fost benefică, sunt sigur de asta. Chiar dacă conform ultimelor informații pe care le am este valabilă și completarea online, nu înțeleg de ce Guvernul României nu creează un site oficial unde aceasta poate fi completată și salvată în format pdf (format pe care ei îl cer).

Totuși, desigur, situațiile acestea minore nici nu se compară cu problemele medicilor, de exemplu, persoanele care sunt „în prima linie”, cum tot auzim zilele acestea. Dacă ei pot lupta cu o situație nouă, în anumite cazuri chiar fără echipamentele necesare, cu siguranță pot și eu să completez niște declarații și în rest să stau în casă.

Zilele acestea nu sunt despre noi și problemele noastre minore, zilele acestea sunt despre cei care au nevoie de noi, despre cei care se luptă cu adevăratele probleme. Le-aș recomanda covăsnenilor să nu se plictisească! Este atât de important pentru noi toți să rămânem conectați, să nu lăsăm această perioadă să ne transforme în legume, continuați ceea ce făceați înainte, dar în casă, munciți în continuare pentru visurile voastre și haideți să începem să apreciem mai mult ceea ce avem. 

Așteptăm cu interes textele dumneavoastră pe adresele de e-mail: iulia.draghici@comparty.org sau observatorulcv@gmail.com. Acestea vor fi publicate atât pe www.covasnamedia.ro, în secțiunea specială JURNALUL DE PANDEMIE AL COVĂSNENILOR, cât și în paginile ziarului Observatorul de Covasna. 

Pentru mai multe texte, click AICI. 

Distribuie articolul:  
|

JURNAL DE PANDEMIE CV

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.