JURNAL DE PANDEMIE CV 29 martie 2020

„Problemele din sistemul de învățământ nu iau niciodată pauză”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2943 vizualizări

Campania „Jurnalul de pandemie al covăsnenilor” cuprinde texte culese de la covăsnenii din județ, dar și din țară sau străinătate. 

Ioana Dajbog, elevă, Sfântu Gheorghe, Covasna 

Viața mea în ultimele zile s-a schimbat radical. Obișnuită fiind să călătoresc foarte mult, perioada asta a fost ca un fel baricadă pusă în fața activităților mele de zi cu zi. În mare parte, pentru a putea să-mi consum energia, fac sport de două ori pe zi, dimineața și seara. Pe lângă asta, învăț pentru materiile de BAC, acum având mai mult timp de a mă concentra. Sunt tipul de persoană care învață mai bine singură. Iar în rest lucrez atât ziua, cât și până noaptea târziu pentru Consiliul Județean al Elevilor Covasna, împreuna cu echipa mea.

Chiar dacă majoritatea activităților s-au anulat, problemele din sistemul de învățământ nu iau niciodată pauză, de aceea trebuie să fim mereu pe fază.

Sper ca toată pandemia asta să treacă cât mai repede. Îmi lipsește programul zilnic pe care îl aveam.

Mesajul meu pentru covăsneni ar fi în primul rând să nu se panicheze, să respecte măsurile luate de către decidenți, și să petreacă cât mai mult timp cu familia. 

Așteptăm cu interes textele dumneavoastră pe adresele de e-mail: iulia.draghici@comparty.org sau observatorulcv@gmail.com. Acestea vor fi publicate atât pe www.covasnamedia.ro, în secțiunea specială JURNALUL DE PANDEMIE AL COVĂSNENILOR, cât și în paginile ziarului Observatorul de Covasna. 

Pentru mai multe texte, click AICI. 

Distribuie articolul:  
|

JURNAL DE PANDEMIE CV

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.