JURNAL DE PANDEMIE CV 20 martie 2020

„E mai bine să stai în casă sănătos, decât închis în spital bolnav”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1658 vizualizări

Campania „Jurnalul de pandemie al covăsnenilor” cuprinde texte primite de la covăsnenii din județ, dar și din țară sau străinătate.

Ioana, Viareggio, Italia, 17 martie 2020 

În ultimele zile am schimbat obiceiurile. Fetița este acasă în fiecare zi, eu sunt acasă în fiecare zi, Enzo (n.red. soțul) este acasă cinci zile pe săptămână, pentru că în două lucrează. Numai el (n. red. soțul) merge să facă cumpărăturile, chiar, chiar ce ne trebuie. Avem mai mult timp să ne dedicăm lucrurilor din casă: curățenie, jocuri, mă dedic fetiței mai mult, stăm mai mult în familie. Trebuie să stăm numai în casă! Numai în casă! Cred că este ideal.

E mai bine să stai în casă sănătos, decât închis în spital bolnav. Dacă noi stăm rău închiși în casă, atunci ne ducem în Siria și acolo stăm afară. 

Nu sunt o paranoică. Când intru în casă, deschid ușa, îmi pun picioarele direct pe un prosop. Am luat un prosop, l-am umplut de clor, l-am pus ca un preș. Cum intru în casă, dau papucii jos din picioare, cu picioarele goale nu mă ating de preșul respectiv, iau dezinfectantul, mi-l dau pe mâini, după aceea mă dezbrac. Telefonul îl dezinfectez și cheile de la mașină și de la casă și după aceea îmi dau totul jos de pe mine și îmi continui viața normală. Trebuie!

Așteptăm cu interes textele dumneavoastră pe adresele de e-mail: iulia.draghici@comparty.org sau observatorulcv@gmail.com. Acestea vor fi publicate atât pe www.covasnamedia.ro, în secțiunea specială JURNALUL DE PANDEMIE AL COVĂSNENILOR, cât și în paginile ziarului Observatorul de Covasna. 

Pentru mai multe texte, click AICI. 

Distribuie articolul:  
|

JURNAL DE PANDEMIE CV

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.