JURNAL DE PANDEMIE CV 29 martie 2020

„Am impresia că nu se va termina atât de repede”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1758 vizualizări

Campania „Jurnalul de pandemie al covăsnenilor” cuprinde texte culese de la covăsnenii din județ, dar și din țară sau străinătate. 

Iulia Clenci, 27 de ani, Troisdorf, Germania

Nu pot spune că mi s-a schimbat viața, dar totuși în momentul de față sunt mult mai atentă la lucrurile ce țin de igienă. Încerc să ies afară doar o dată pe săptămână pentru cumpărături, îmi ocup timpul cu tot felul de activități, adică mâncare, curățenie, filme și lucruri de genul. Nu pot să spun că este neapărat o temere, dar totuși am impresia că nu se va termina atât de repede. Poate și din cauza faptului că în zona în care sunt eu oamenii ies pe afară, își duc copiii la plimbare și fac tot felul de activități. Sfatul meu pentru toți ar fi să stăm în casă, pentru că nu este atât de greu pe cât ni se pare nouă, pentru că până la urmă majoritatea avem acces la internet și putem socializa, în felul ăsta am putea să ne întoarcem la viața noastră obișnuită.

Așteptăm cu interes textele dumneavoastră pe adresele de e-mail: iulia.draghici@comparty.org sau observatorulcv@gmail.com. Acestea vor fi publicate atât pe www.covasnamedia.ro, în secțiunea specială JURNALUL DE PANDEMIE AL COVĂSNENILOR, cât și în paginile ziarului Observatorul de Covasna. 

Pentru mai multe texte, click AICI. 

Distribuie articolul:  
|

JURNAL DE PANDEMIE CV

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.