COMUNICATE 15 decembrie 2010

Primul animator pentru văcuţele fericite din Alpi este din Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 837 vizualizări
Szocs Gyorgy a câştigat 10.000 de euro şi o săptămână cu văcuţele Milka Szocs Gyorgy din Sfântu Gheorghe este primul câştigător din România al concursului lansat de Primăria din Alpenlachen - un orăşel din munţii Alpi, care caută animatori pentru văcuţe fericite. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este nerăbdător să ajungă în munţii Alpi şi să vadă cum anume se cresc văcuţele fericite şi răsfăţate care dau laptele celei mai bune cicolate, Milka, spunând că orice meserie, inclusiv cea de animator de

Szocs Gyorgy a câştigat 10.000 de euro şi o săptămână cu văcuţele Milka

Szocs Gyorgy din Sfântu Gheorghe este primul câştigător din România al concursului lansat de Primăria din Alpenlachen - un orăşel din munţii Alpi, care caută animatori pentru văcuţe fericite. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este nerăbdător să ajungă în munţii Alpi şi să vadă cum anume se cresc văcuţele fericite şi răsfăţate care dau laptele celei mai bune cicolate, Milka, spunând că orice meserie, inclusiv cea de animator de văcuţe, este onorantă şi plăcută, atâta vreme cât se face cu pasiune. Aventura lui Szocs Gyorgy a început în urmă cu câteva săptămâni, când împreună cu soţia sa, Ramona, a vizitat Braşovul - de atunci, viaţa lui Gyorgy s-a schimbat total în bine, el devenind primul câştigător al premiului de 10.000 de euro şi a unei săptămâni în Alpi, pus la bătaie de Primăria din Alpenlachen şi Milka.

Pasiunea pentru dulciuri i-a adus 10.000 de euro

Pentru că-i place să aibă mereu ceva dulce la el - mai ales ciocolată, Gyorgy a cumpărat atunci două ciocolate Milka, astfel aflând despre concursul pentru meseria de animator. De aici şi până la cumpărarea unei a treia ciocolate şi participare apropriu-zisă la concurs a fost cale scurtă, însă Gyorgy nici nu prea a crezut că va şi deveni unul din câştigători. Tânărul din Sfântu Gheorghe îşi aminteşte şi acum că a trimis codurile respective mai mult în joacă şi chiar dacă la câteva zile apoi a fost contactat de către cei de la Milka, anunţat fiind că e primul mare câştigător al concursului, tot n-a prea crezut asta. Abia după ce a fost contactat pentru a merge la Bucureşti şi a realiza un set de reclame legat de văcuţele din Alpenlachen şi ciocolata Milka, Gyorgy s-a convins că totul e real.

„Sincer, nu am crezut iniţial că eu chiar aş fi primul câştigător al marelui premiu din concurs... dar apoi totul s-a concretizat şi s-a legat nemai pomenit de bine, căci ca orice om, sigur că avem ce face cu banii. Dar chiar nu mi-a venit să cred că tocmai eu, din Sfântu Gheorghe şi dintr-o singură încercare... sunt câştigătorul”, spune Gyorgy, care împreună cu soţia sa are o mică afacere în Piaţa Ruşilor din Sfântu Gheorghe, fiind comerciant.

Gyorgy are planuri exacte cu banii, pe care îi va primi direct într-un cont în euro deschis special în acest sens, arătând că, împreună cu soţia sa şi-a propus în urmă cu ceva timp să-şi

schimbe actualul apartament cu unul mai spaţios.

„Banii aceştia au picat la fix, căci ne-am tot bătut capul cum facem noi rost... cam de 10.000

de euro aveam nevoie... exact atât am câştigat! În plus, am primit şi un vouchger de 2.000 de euro pentru o vizită de şapte zile în Alpi, unde probabil că voi merge în luna februarie. Cred că va fi interesant să văd văcuţele şi să văd cum anume înţeleg străinii să le îngrijească... astfel încât să fie fericite şi sunt convins că-mi va plăcea”, este de părere Gyorgy, care spune că mulţi i-au dat ideea de a vinde voucherul şi de a încasa banii pe excursie însă a refuzat acest lucru, tocmai pentru că este foarte curios să înveţe ceva despre meseria de animator de văcuţe.

Iniţiat în actorie

Câştigarea unuia din cele trei mari premii de la Milka i-a adus lui Szocs Gyorgy şi o experienţă inedită, el participând la o şedinţă de reclame care a durat trei zile, pe platourile de filmare de la Buftea.

„Am rămas impresionat de ceea ce înseamnă această lume a media şi a publicităţii, dar am rămas uimit şi de modul în care se poate lucra eficient atunci când există bani... Trei zile am

lucrat cu oameni profesionişti în publicitate, cu cameramani şi regizori extraordinari, care au avut o răbdare extraordinară cu mine. Am filmat ore întregi, am repetat, dar toţi au avut răbdare cu mine şi nici măcar o clipă nu m-au făcut să mă simt prost, chiar dacă mai ales la început eram foarte crispat şi emoţionat”, a explicat Szocs Gyorgy. Acesta a povestit fascinat des pre studiourile de la Buftea şi despre cât de interesantă i sa părut această lume a publicităţii, arătând că, în cele din urmă, echipa cu care a realizat spoturile pentru Milka i-a sugerat că pentru viitor ar mai putea fi contactat pentru anumite reclame, având o figură potrivită acestora şi atrăgătoare pentru camera de filmat.

Un om norocos

Chiar dacă premiul câştigat în cadrul campaniei Milka este cel mai consistent de până acum, Szocs Gyorgy nu este la primul câştig, el considerând că de fapt este un om foarte norocos. Pasionat de pariurile sportive, Gyorgy spune că a câştigat inclusiv la loz în plic şi loto, primul astfel de câştig fiind în copilărie şi ultimul în această vară.

„Când aveam cinci ani am câştigat 5.000 de lei la loz în plic... erau bani mari pe vreme aceea şi atunci mi-a zis şi mama că eu voi avea noroc în viaţă. Apoi de-a lungul timpului am tot câştigat, ultima oară am câştigat în vara asta, 1.700 de lei, la loto, bani cu care am completat costul concediului la mare”, spune Gyorgy.

Referindu-se la noroc, câştigătorul concursului Milka spune că acesta aparţine fiecărui om,

însă chiar dacă Dumnezeu îţi dă, nu-ţi pune şi-n traistă. „Dumnezeu îi dă fiecăruia un noroc în viaţă... însă trebuie să ştim cum anume să luăm acest noroc, cum să profităm de el”, mai crede Gyorgy Szocs.

Concursul de animatori de văcuţe lansat de Primăria din Alpenlachen şi Milka îşi propune să le arate celor interesaţi cum anume reuşesc produsele de ciocolată Milka să fie cele mai delicioase: prin distrarea văcuţelor din Alpi, care cu cât sunt mai bine tratate şi mai fericite, cu atât dau un lapte mai gustos.

Localnicii din Alpenlachen susţin că au devenit cei mai iscusiţi crescători de văcuţe prin devotament şi prin grija ce le-o poartă văcuţelor, motiv pentru care au dezvoltat de-a lungul timpului un meşteşug fără seamăn în lume: distrarea văcuţelor.

Animatorii de văcuţe pe carei caută localnicii din Alpi trebuie să ştie să prepare un cocktail pentru văcuţe, să cânte la... talangă şi să aibă aptitudini naturale de animatori de văcuţe, acestea putând fi cucerite prin dragoste şi bunăvoinţă.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Marius, 16 decembrie 2010
Felicitari ! Articolul este si el de nota 10 !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.