CULTURA 21 februarie 2011

Volumul de debut al Alexandrei Onofrei va fi lansat mâine la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 636 vizualizări
Tânăra poetă Alexandra Onofrei, din Sfântu Gheorghe, își lansează mâine de la ora 18, la Casa cu Arcade, primul volum de poezie, intitulat ”Close Up”. Volumul a apărut la Casa de Editură Petras, în urma câștigării de către Alexandra Onofrei a Marelui premiu la Concursul Național de Poezie George Țărnea de la Râmnicu Vâlcea, ediția 2010. Ediția ”Close Up” numără 15 dintre poeziile tinerei, apărând într-un tiraj de 200

Tânăra poetă Alexandra Onofrei, din Sfântu Gheorghe, își lansează mâine de la ora 18, la Casa cu Arcade, primul volum de poezie, intitulat ”Close Up”.

Volumul a apărut la Casa de Editură Petras, în urma câștigării de către Alexandra Onofrei a Marelui premiu la Concursul Național de Poezie George Țărnea de la Râmnicu Vâlcea, ediția 2010. Ediția ”Close Up” numără 15 dintre poeziile tinerei, apărând într-un tiraj de 200 de volume.

”Publicarea volumului într-un număr generos de exemplare înseamnă enorm pentru mine, mult mai mult decât dacă în locul acestui premiu aș fi primit o sumă de bani, așa cum se obișnuiește la concursurile asemănătoare. Prin urmare, vreau să le mulțumesc celor din juriul de la Concursul de la Râmnicu Vâlcea, acest moment al debutului în volum individual semnificând începerea unei alte etape în viața mea de scriitoare, dacă pot zice așa, pentru că acum pot participa la competiții de mai mare anvergură”, ne-a spus Alexandra Onofrei, poeta așteptându-i pe toți iubitorii versurilor la lansarea de mâine seară.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
r, 21 februarie 2011
felicitari!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.