CULTURA 29 martie 2011

Teatru pentru tratamentul medicamentos al unei adolescente

de Monica Vrânceanu | 388 vizualizări

Ziua Internaţională a Teatrului, 27 martie, a fost sărbătorită de Teatrul Andrei Mureşanu (TAM) Sfântu Gheorghe printr-o reprezentaţie în scop caritabil, susţinută la finele săptămânii trecute cu cea mai nouă producţie - Operele complete ale lui Shakespeare, pe scurt!.

Spectacolul în regia lui Lucian Ţion, avându-i în distribuţie pe Sebastian Marina, Daniel Rizea şi Ion Fiscuteanu Jr., s-a jucat în urmă cu câteva zile în Sala Mare a Teatrului, deşi în mod obişnuit acesta era jucat cu publicul pe scenă.

Pentru a oferi însă posibilitatea cât mai multor iubitori ai teatrului la vizionarea uneia dintre cele mai antrenante şi apreciate piese din producţia TAM, tocmai în scopul strângerii unei sume cât mai mari pentru o cauză caritabilă, s-a decis jucarea acestuia în Sală. Astfel, reprezentaţia a strâns 350 de spectatori, 85% din încasări fiind direcţionate către o tânără de 16 ani din Sfântu Gheorghe, diagnosticată cu leucemie granulocitară cronică.

TAM a virat 1.412 lei din încasările pe spectacolul umanitar către Georgiana Zin, tânăra, elevă a Colegiului Naţional Mihai Viteazul Sfântu Gheorghe, având nevoie de tratament medicamentos în valoare de 10.000 de lei lunar.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.