CULTURA 22 mai 2011

TAM aleargă de la un festival la altul

de Monica Vrânceanu | 489 vizualizări

Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu-Gheorghe continuă să fie o prezență constantă în cadrul festivalelor și evenimentelor de teatru importante ale țării, drept pentru care în această perioadă instituția participă la mai multe festivaluri de teatru prestigioase din țară.

După ce pe 20 mai a participat la Festivalul de Teatru ”Fără Bariere” de la Satu-Mare cu piesa ”Auto” în regia lui Horațiu Mihaiu, TAM urmează să se afle în această săptămână la Festivalul de Teatru ”EuroArt” de la Iași.

TAM va juca pe 25 mai piesa ”Povești de Familie” în regia lui Cristian Ban și pe 26 mai piesa lui Lucian Țion, ”Operele complete ale lui Shakespeare, pe scurt!” pe scena Festivalului de la Iași.

Câteva zile mai târziu, pe 28 mai, TAM va fi prezent și la Târgoviște, în cadrul Festivalului ”Păpușilor Vii”, cu piesa ”Fata babei și fata moșneagului”, realizată de Mirela Bucur.

Este, așadar, un maraton al participărilor TAM la cele mai actuale și în vogă festivaluri de teatru din țară, Teatrul din Sfântu-Gheorghe fiind invitat cu aceste spectacole, ceea ce dovedește, încă o dată, înalta sa calitate și prețuirea de care se bucură în rândul lumii teatrale românești.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.