CULTURA 4 iulie 2011

Să răsune jazzul

de Székely Emőke | 360 vizualizări
În perioada 8-15 iulie se va desfăşura la Sfântu Gheorghe cea de a cincea ediţie a Taberei de Jazz şi Muzică Improvizată, organizată de Casa de Cultură Kónya Ádám şi Asociaţia Culturală şi de Tineret MUKK. Managerul cultural al evenimentului, Lázár Prezsmer Endre, a declarat că se aşteaptă la prezenţa a 30-35 de participanţi. Astfel, Tabăra se anunţă a fi un eveniment colorat şi pentru publicul larg, având în vedere faptul

În perioada 8-15 iulie se va desfăşura la Sfântu Gheorghe cea de a cincea ediţie a Taberei de Jazz şi Muzică Improvizată, organizată de Casa de Cultură Kónya Ádám şi Asociaţia Culturală şi de Tineret MUKK.

Managerul cultural al evenimentului, Lázár Prezsmer Endre, a declarat că se aşteaptă la prezenţa a 30-35 de participanţi. Astfel, Tabăra se anunţă a fi un eveniment colorat şi pentru publicul larg, având în vedere faptul că vor fi organizate concerte în Sala de Cameră, dar şi jam session-uri în ceainăria Tein şi la Restaurantul Park.

Majoritatea profesorilor vor fi din Budapesta, dar va veni şi pianistul bucureştean Mircea Tiberian. Secţiunile dintre care pot alege "elevii" sunt: vocal, chitară, saxofon, pian, contrabas, chitară bas, tobe şi percuţii. Taxa de participare este de 350 de lei. Este bine de ştiut faptul că în această sumă nu este inclusă cazarea şi masa, organizatorii spunând că experienţa anilor trecuţi a arătat că elevii îşi rezolvă cazarea şi masa pe la rude sau prieteni.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.