CULTURA 15 noiembrie 2018

Regizorul Tedy Necula își lansează filmul și în Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 662 vizualizări

Primul film inspirațional românesc va putea fi vizionat la Casa de Cultură Covasna 

Covasna. Proiecția de Gală a peliculei are loc vineri, 16 noiembrie a.c., de la ora 18:00 la Casa de Cultură. La eveniment vor fi prezenți atât regizorul, cât și o parte din actori, printre care și fostul jurat de la Românii au Talent, Bebe Cotimanis.

Îi așteptăm (pe covăsneni la eveniment − n.red.) pentru că e primul film inspirațional românesc, e o poveste pozitivă care te face să vezi mai bine ce ai bun în jurul tău. Și desigur pentru întâlnirea cu Adrian Păduraru, Bebe Cotimanis și Dan Murzea, cu care vor putea povesti după, la o fotografie și un autograf”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, regizorul Tedy Necula.

„Coborâm la prima” spune povestea călătorilor dintr-un vagon de metrou, a doua zi după incendiul de la Colectiv. Nevoiți să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între stații, călătorii încep să se descopere, să înlăture judecățile și prejudecățile pe care le au față de cei cu care, din întâmplare, sunt colegi de călătorie.

Tedy Necula a reuşit să adune în distribuția acestui film unii dintre cei mai îndrăgiţi actori români: Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Emilian Oprea, Ela Ionescu, Dan Murzea, Tudorel Filimon, Gavril Pătru, Tomas Otto Ghela, Cezar Grumăzescu, Francesca Leonte, Andrei Eftene, Dana Porlogeu, Iulia Dumitru şi Sonia Teodoriu.

„Coborâm la prima” este un film independent, produs şi regizat de Tedy Necula, imaginea fiind semnată de Alexandru Timoşca, iar scenariul îi aparţine Alexandrei Axinte.

Filmul a câştigat de curând, printre numeroase alte premii, Trofeul IPIFF 2018 și Premiul UPFAR- ARGOA pentru cel mai bun debut în filmul de lung metraj indie de ficțiune.

Caravana ajunge la Covasna alături de actori, iar la finalul proiecției va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Biletele, care costă 12 lei pentru fiecare persoană, pot fi achiziționate la intrarea in sală, iar rezervările se pot face accesând link-ul : https://goo.gl/forms/cIEcdyCQznrBO30g1.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.