CULTURA 20 septembrie 2022

Oportunitate pentru voluntariat la festivalul de artă contemporană

de Iulia Drăghici - Taraș | 640 vizualizări

Coordonatorii pulzArt, festivalul de artă contemporană din Sfântu Gheorghe care în perioada 13 – 16 octombrie ajunge la ediția a 8-a, au lansat un apel pentru recrutare de voluntari care să ajute în organizarea evenimentului. Termenul limită pentru înscriere este 2 octombrie. 

Astăzi se lansează apelul pentru voluntari. Toți cei care doresc să se alăture echipei de organizatori sunt așteptați să se înscrie până la data de 2 octombrie. Toate detaliile și formularul de înscriere sunt accesibile pe site-ul PulzArt.ro și pe suprafețele noastre de Social Media”, a spus coordonatorul festivalului, Knop Ildikó, luni, într-o conferință de presă. 

Voluntarii se vor putea implica în diferite aspecte ale organizării. 

Festivalul de Arte Contemporane pulzArt, ediția a 8-a, caută voluntari care să se alăture echipei sale în perioada 10-16 octombrie.

► Îți place arta contemporană?

► Ești activ, entuziast și îți place să fii prezent peste tot?

► Ai peste 14 ani și vrei să încerci să organizezi un eveniment?

Dacă DA, atunci înscrie-te!

Echipa de organizare pulzArt caută tineri entuziaști și activi, care iubesc arta și care ar dori să se implice în organizarea și desfășurarea unui festival de artă contemporană. Voluntarii se pot implica în asistarea organizatorilor, în pregătirea diferitelor locuri de desfășurare a programului, în informarea artiștilor și a publicului sau pe partea de comunicare și social media.

Ce vei primi în schimb pentru munca ta?

Te vom ghida prin lumea artei contemporane, deoarece voluntarii vor putea participa gratuit la programele festivalului. În același timp, vei dobândi o experiență profesională valoroasă pe care o vei putea valorifica mai târziu în orice domeniu”, se arată în apelul publicat pe site-ul evenimentului. 

Vor fi 30 de locuri puse la dispoziția celor interesați, iar dacă numărul celor care aplică pentru această oportunitate este mai mare, vor fi organizate interviuri pentru selecție. 

Alte detalii, dar și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul: https://www.pulzart.ro/.

Cea de-a opta ediție a festivalului de arte contemporane pulzArt va avea ca temă „reinventarea”.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.