CULTURA 15 iulie 2019

Melodii argentiniene de tango în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1119 vizualizări

Seria de evenimente „O vară ritmată la Sfântu Gheorghe!”, organizată în cadrul anului tematic „Anul Elevilor”, va fi deschisă pe data de 18 iulie de la ora 19:00 de ritmurile de tango ale lui José Almar din Argentina.

Joi seara, José Almar va susține pe Scena de piatră din Piața Centrală un concert intitulat „Argentinian Soul”. Stilul cald, pe ritmuri jazz al interpretului va fi determinat în primul rând de ritmurile argentiniene de tango, însă repertoriul acestuia va conține și melodii argentiniene de soul, respectiv cele tradiționale, vocale, la chitară. Intrarea la concert este gratuită!

Înaintea concertului, între orele 15:00-17:00, José va susține în Casa de Cultură „Kónya Ádám” o activitate de dans tangou cu grupă, la care sunt așteptați cu mult drag tinerii şi nu numai. Înscrierile se fac până la data de 17 iulie prin e-mail la program@kultur.ro.

Aşadar îi aşteptăm la eveniment pe toţi cei care vor să experimenteze ritmurile din ţara care a inventat tangoul, indiferent dacă ştiu sau nu limba spaniolă, sau dacă ştiu sau nu să danseze. Va fi o experienţă de neuitat într-o vară ritmată la Sfântu Gheorghe.

* * *

José Almar s-a născut în anul 1984 la Buenos Aires, Argentina. A călătorit prin lume începând cu anul 2006 şi a susținut deja concerte și activități de dans pe trei continente, în douăzeci de țări și numeroase orașe. Este vorba de o personalitate deosebit de multilaterală în lumea artei: este solist, cântă la chitară, dansează, are talent şi la teatru, la pictură, la design digital, fiind totodată și un profesor excepțional. Are o fire creativă, spontană, fiind totodată deosebit de dedicat și meticulos în tot ce începe să facă.

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe • Biroul Imagine)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.