CULTURA 19 iunie 2018

Florin Ionaș concertează la a doua ediție a Zilei Dobârlăului

de Geanina Lupșa | 1148 vizualizări

Pe aceeași scenă vor urca artiști precum Claudia Ionaș, Diana Seleagea, Daniel Ilie

Comuna covăsneană Dobârlău se pregătește de mare sărbătoare. Ediția a II-a a Zilei Comunei Dobârlău se va desfășura în curtea Căminului Cultural, pe data de 1 iulie, începând cu ora 13:00 în compania unor oaspeți de seamă, printre care solistul de muzică populară Florin Ionaș “Generalul”, alături de fiica sa Claudia Ionaș.

Invitați speciali la sărbătoarea din comuna covăsneană vor mai fi: Diana Seleagea, Daniel Ilie și Formația General Music.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 13:00. Pe scena amenajată în curtea Căminului Cultural din comună vor mai urca: Ansamblul ,,Horița” din Lisa, Mugurel Grama, Florin Filip, Mădălina Benga, Mia Greavu, Ansamblul Folcloric ,,Piatra Mare” din Dobârlău, Viva Band Brașov, Maria Moașa, Ansamblul Folcloric din Sita Buzăului, Ansamblul Folcloric ,,Cetățuia” din Teliu și Denis Costea.

Primarul Bogdan Barbu speră ,,ca  toata lumea din comună să fie mulțumită, să ne bucurăm împreună de tot ce înseamnă acest eveniment și măcar o dată pe an să fim cu toții împreună”.

Finalul celei de-a doua ediții a Zilei Dobârlăului va fi reprezentat de un foc de artificii.

Anul trecut a avut loc prima ediție a Zilei Comunei Dobârlău, iar pe lista invitaților s-au găsit nume sonore de interpreți de muzică populară precum Maria Dragomiroiu și Dinu Iancu Sălăjanu.

Referitor la sărbătoarea comunei covăsnene din 2017, primarul acesteia, Bogdan Barbu ne-a declarat că ,,anul trecut a fost o primă ediție chiar foarte reușită, fără nici un fel de eveniment neplăcut, totul a fost parcă regizat foarte bine. Anul trecut  a fost Maria Dragomiroiu și Dinu Iancu Sălăjanu și am suplimentat cu artiști locali”.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.