CULTURA 29 octombrie 2010

Expoziţie de artă modernă la Galeria Magma

de Monica Vrânceanu | 503 vizualizări
Galeria Magma din Sfântu Gheorghe, aflată la parterul Galeriei de Artă din strada Libertății, organizează marţi, 2 noiembrie, cu începere de la ora 19, expoziția de artă contemporană Meme - vernisaj-acţiune de Ștefan Tiron. În cadrul vernisajului vor fi expuse lucrări de Rareș Moldovan și Levente Kozma. Rareș Moldovan este un artist vizual născut în 1980 la Arad, care în prezent trăiește și lucrează la Timișoara și în

Galeria Magma din Sfântu Gheorghe, aflată la parterul Galeriei de Artă din strada Libertății, organizează marţi, 2 noiembrie, cu începere de la ora 19, expoziția de artă contemporană Meme - vernisaj-acţiune de Ștefan Tiron. În cadrul vernisajului vor fi expuse lucrări de Rareș Moldovan și Levente Kozma.

Rareș Moldovan este un artist vizual născut în 1980 la Arad, care în prezent trăiește și lucrează la Timișoara și în Copenhaga (Danemarca). Tânărul artist a absolvit în 2004 Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Arte - Secţia sculptură și a avut deja expoziții atât în România cât și în Danemarca.

Levente Kozma este un artist axat pe lucrări video, foto, de instalații și performance, activând la Timișoara. A studiat la Universitatea de Vest din Timişoara, unde a absolvit  Facultatea de Arte, participând totodată la numeroase proiecte artistice în ţară şi străinătate - Ungaria, Serbia, Irlanda de Nord, Germania, SUA.

Intrarea la vernisajul Expoziției Meme este gratuită, aceasta fiind realizată sub egida Anului Artelor Plastice în judeţul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.