CULTURA 3 martie 2016

Duminică, Luiza Zan concertează la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 969 vizualizări

Asociaţia de Tineret „Ecou” aduce la Sfântu Gheorghe concertul de lansare al albumului „Heritage”, marca Luiza Zan & Hungarian All Stars. Evenimentul va avea loc duminică, 6 martie, de la ora 20:00, la Teatrul „Andrei Mureşanu”.

„Suntem foarte convinşi că va fi o seară specială pentru Sfântu Gheorghe. Luiza Zan este, la ora actuală, una dintre cele mai bine cotate cântăreţe din România, un muzician de renume. Aceasta este acompaniată de elita muzicii jazz din Ungaria. Gândiţi-vă că au lansarea albumului în Bucureşti, după care urmează un turneu care cuprinde oraşe mari ca Ploieşti, Braşov, Cluj – Napoca şi ne bucurăm foarte tare că şi Sfântu Gheorghe este pe lista lansării noului album „Heritage”, care este dedicat în memoria mamei solistei. Luiza Zan este o persoană deosebită, o cântăreaţă de care sunt absolut convins că va rămâne în istoria muzicii din România”, ne-a declarat coordonatorul de proiecte al Asociaţiei „Ecou”, Mădălin Guruianu.

„«Heritage» este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice și improvizații vocale de o coloristică extrem de variată, cu improvizații instrumentale de mare angajament și care lasă moștenire publicului român o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun”, notează organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Premiera oficială a albumului „Heritage” a avut loc la Bucureşti în 3 martie.

Coordonatorul de proiecte al Asociaţiei „Ecou” ne-a mai spus că nu se află la prima organizare de evenimente marca „Luiza Zan”. „Am mai organizat două concerte anul trecut. Unul a fost la clubul Backstage, în cadru Zilelor Sfântu Gheorghe, la o seară de jazz şi a fost arhiplin. Alt concert a fost la deschiderea festivalului de teatru „Atelier”, când Luiza Zan a fost acompaniată tot de Sárik Péter la pian şi de un saxofonist american, Alex Harding”.

Organizatorii anunţă că doritorii mai au încă timp să achiziţioneze bilete la preţul de 15 lei, atât la Biroul de evenimente culturale, la ceainăria Tein, cât şi la intrarea la eveniment, cu o jumătate de oră înainte de începerea concertului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.