CULTURA 20 octombrie 2010

Au început pregătirile pentru Festivalul de Colinde

de Monica Vrânceanu | 648 vizualizări
Asociația de Tineret Ecou și voluntarii acesteia au început să pregătească cea de-a cincea ediție a Festivalului de Colinde „Povestea din Ajun”, care se va desfăşura pe parcursul a 10 zile, între 13 și 22 decembrie. Potrivit unui comunicat al Asociației Ecou, în organizarea Festivalului din acest an sunt implicați 75 de voluntari români și maghiari - elevi și studenți, împărţiţi în șase departamente care organizează

Asociația de Tineret Ecou și voluntarii acesteia au început să pregătească cea de-a cincea ediție a Festivalului de Colinde „Povestea din Ajun”, care se va desfăşura pe parcursul a 10 zile, între 13 și 22 decembrie.

Potrivit unui comunicat al Asociației Ecou, în organizarea Festivalului din acest an sunt implicați 75 de voluntari români și maghiari - elevi și studenți, împărţiţi în șase departamente care organizează în jur de 12 activităţi ce se vor derula în cadrul Festivalului.

Printre acțiunile din acest an se numără Campania caritabilă „Căldură pentru copii”, Caravana Multiculturală „Adolescent”, Concerte de colinde, Cartea de colorat „Povestea din Ajun” și Tronul lui Moş Crăciun.

„Şi în acest an, spiritul Crăciunului va avea ca principală componentă multiculturalismul. Sperăm ca activităţile organizate de voluntarii festivalului să se încadreze perfect în activităţile pe care Primăria le va organiza şi patrona. Credem în ideea unui Crăciun multicultural la Sfântu Gheorghe!”, a declarat Emil Pantelimon, coordonatorul Festivalului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
viorica, 27 noiembrie 2010
Felicitari, mai ales ca e organizat de voluntari! Sunt directoarea Caminului Cultural Sieu de BN si am o ceata de colindatori.Avem in repertoriu colinde si obiceiuri de Craciun si Anul Nou. Ne citeste integral
Mos Craciun, 14 noiembrie 2010
Voi fi si eu acolo!
Lujza, 23 octombrie 2010
Sunt incantata sa aud ca si dupa 5 ani Festivalul De Colinde va fi prezent in Sfantu Gheorghe si ne va bucura in perioada sarbatorilor de iarna.Felicitari!
Voluntar, 21 octombrie 2010
Anul acesta va fi cel mai frumos Festival de Colinde! Cine nu si-ar dori o poza cu Mos Craciun, sau cele mai frumoase colinde in oras? Va asteptam cu mare drag!
Ana, 21 octombrie 2010
Ma bucur enorm ca s-au implicat atat de multi voluntari si abia astept sa vina Craciunul, sa fie Festivalul, sa ne simtim la fel de bine ca anii trecuti pentru ca mi-au ramas numai amintiri minunate citeste integral
Calin Radu, 21 octombrie 2010
Hai anul asta sa depasim asteptarile tuturor ! :D
andreea, 21 octombrie 2010
Super!! Anu` trecut a prins bine ceaiul ! Abia Astept!
Alexandru, 21 octombrie 2010
sarbatorile vin, sarbatorile vin...abia astept festivalul!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.