CULTURA 8 martie 2019

A început vânzarea biletelor pentru Săptămâna Culturală de la Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 830 vizualizări

Suntem încântați să anunțăm că joi, 6 martie, a început vânzarea biletelor pentru spectacolele şi evenimentele din Săptămâna Culturală a Zilelor Sfântu Gheorghe.

Biletele pot fi cumpărate de la Casa municipală de bilete (lângă Teatrul „Tamási Áron) sau de pe site-ul www.biletmaster.ro. La fel ca și în anii trecuţi, maxim 20% din biletele cu preţuri între 20 și 40 de lei vor fi oferite pensionarilor, elevilor şi studenților la jumătate de preţ. Biletul cu preț redus poate fi achiziţionat doar personal, online fiind vândute doar bilete la preţ întreg.

Vă prezentăm în continuare detaliile pentru programele anunțate până acum.

Concertul de deschidere (Márta Sebestyén, Szamosi Szablocs și Corul de Copii Campanella) va avea loc pe 24 aprilie (miercuri), la ora 19:00, la Biserica Romano-Catolică Krisztus Király. Bilete 40 lei / reducere 20 lei.

Teatrul „Fani Tardini” din Galaţi va prezenta spectacolul „Monstrul nisipurilor” pe 25 aprilie (joi) de la ora 19:00 la Teatrul „Andrei Mureșanu”. Prețul biletelor: 20/10 lei

Producția „Ilegitim” a Teatrului de Stat maghiar din Cluj-Napoca, bazată pe o versiune a scenariului filmului lui Adrian Sitaru din 2016 de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, va fi prezentată de două ori. Spectacolele, care includ şi ochelari de realitate virtuală (VR), vor avea loc pe 25 aprilie (joi) la Studioul de Dans Háromszék de la orele 15 şi 21, iar capacitatea sălii este de 70 de locuri. Prețul biletelor: 35/15 lei.

Rhythm and Shoes Dance Club din Debrecen oferă un spectacol unic de dansuri step americane și irlandeze. Spectacolul va avea loc pe 26 aprilie (vineri) la ora 19:00 la Teatrul „Tamási Áron”. Prețul biletelor: 30/15 lei.

ComedyPunctShow, un spectacol de comedie şi teatru de improvizație, va avea loc pe 30 aprilie (marți) la ora 19:00 la Teatrul „Andrei Mureșanu”. Prețul biletelor: 35/15 lei.

Tot pe 30 aprilie vom putea vedea şi spectacolul muzical al lui Udvaros Dorottya care prezintă albumul ei „Majdnem valaki” („Aproape cineva”). Spectacolul va avea loc de la ora 20:00 la Teatrul „Tamási Áron”. Prețul biletelor: 40/20 lei.

Teatrul Figura Studio din Gheorgheni sosește la Zilele Sfântu Gheorghe cu un spectacol clasic, „Trei surori” după A.P. Cehov. Spectacolul este regizat de Albu István și poate fi văzut pe 1 mai (miercuri) de la ora 19:00 la Teatrul „Tamási Áron”. Prețul biletelor: 35/15 lei.

Joi, 2 mai, vom vedea spectacolul „Depravare” al Teatrului maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara. Spectacolul nu este recomandat celor care nu au împlinit vârsta de 16 ani şi va fi jucat joi, 2 mai, de la ora 18:00 în Sala Kamara. Prețul biletelor: 35/15 lei.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.