ULTIMA ORĂ 4 februarie 2015

Primăria Sfântu Gheorghe va construi trotuare pe strada Lunca Oltului

de Székely Emőke | 836 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, spune că anul acesta municipalitatea ar putea construi trotuare pe strada Lunca Oltului, dar și o trecere de pietoni la magazinul Kaufland. Pentru a începe aceste lucrări a fost însă nevoie ca municipiul să reintre în posesia porțiunii Drumului Național 12 care trece prin oraș, iar în acest sens Consiliul Local a adoptat deja o hotărâre.

„Am cedat DN 12 Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) în urmă cu 10 ani, pentru modernizarea acestuia. Lucrările au fost efectuate în perioada 2009-2012, iar preluarea lucrărilor a avut loc în noiembrie 2013. Am avut câteva obiecții cu privire la calitatea lucrărilor, în special cu consolidarea podului de peste Olt. Acestea au fost rezolvate, iar acum vom reintra în posesia drumului pentru a putea construi trotuare, a schimba stâlpii de iluminat public și alte lucrări necesare. Sper că anul acesta vom reuși să și terminăm aceste lucrări” – a declarat primarul Antal Árpád.

Odată ce drumul va reintra în posesia orașului, va fi construită și o trecere de pietoni la magazinul Kaufland, întrucât mai mulți locuitori ai orașului au semnalat necesitatea acesteia.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Popescu Dan, 5 februarie 2015
Trotuarele de la gara, din spatele statuii pana la intersectia cu str. Constructorilor nu le vede nimeni? Ne rupem picioarele in fiecare zi iar cand ploua in fata statuii e un ditamai lacul. Daca vii citeste integral
Asociatia ProCovasna, 5 februarie 2015
Dom` primar, poate ii pui si matale pe oamenii aia sa faca lucrari mai de calitate. multe trotuare recent executate de prin Sfantu Gheorghe s-au degradat deja, dalele sunt fisurate sau nu au fost citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.