ULTIMA ORĂ 19 septembrie 2013

Percheziţii la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 943 vizualizări

Peste 50 de poliţişti au efectuat ieri 12 percheziţii la membrii unei grupări infracționale specializată în trafic de autoturisme

Joi dimineața, peste 50 de polițiști au participat la o acțiune de amploare în vederea anihilării unui grup de infractori. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, polițiștii căutau membrii unei grupări infracționale specializată în trafic de autoturisme și falsificarea documentelor de înmatriculare. Descinderile au avut loc în 12 locuințe din Sfântu Gheorghe și localitățile din împrejurimi.

„La finalul perchezițiilor, din cele 12 locuințe polițiștii au ridicat mai multe documente, 8 laptopuri și 4 calculatoare, iar acestea urmează a fi cercetate” – ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna. La închiderea ediției aceasta nu ne-a putut spune dacă polițiștii au arestat sau nu vreun suspect, aceste informații urmează a fi comunicate ulterior.

O acțiune similară a avut loc în județ în anul 2009, când polițiștii au anihilat o grupare de infractori formată din 19 membri, care „rezolva” permise de conducere contra cost. Pe atunci mai multe persoane au ajuns după gratii.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alex, 21 septembrie 2013
Cine sunt persoanele care au ajuns dupa gratii???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.